ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση στην 18η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση στην 18η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων)
24 Μαρ
0
Σχόλια

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση στην 18η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 18η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, παράλληλα με το δήμο Ωραιοκάστρου και τη συμμετοχή του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, την περασμένη Κυριακή 22 Μαρτίου στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

Η αιμοδοσία, η οποία ήταν η μαζικότερη μέχρι σήμερα, πραγματοποιήθηκε από την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Θεαγένειου νοσοκομείου.

«Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για την εθελοντική αιμοδοσία, αποδεικνύοντας τη στάση ζωής των ανθρώπων που επιμένουν με συνέπεια και ευθύνη να είναι κοντά στο συνάνθρωπο» αναφέρει η ανακοίνωση. Ενώ καταλήγει: «ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους εθελοντές του συλλόγου που συμμετείχαν σε αυτήν την ημέρα προσφοράς καθώς και τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Θεαγένειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι βοήθησαν στην διεξαγωγή της αιμοδοσίας. Ευελπιστούμε σε ανάλογη και αυξανόμενη συμμετοχή και παροτρύνουμε όλους εσάς να συνεχίσετε να στηρίζετε τέτοιου είδους προσπάθειες»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.