ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο κορωνοϊός παγώνει και το «Κόκκινο ποτάμι»
Ο κορωνοϊός παγώνει και το «Κόκκινο ποτάμι»
(Φωτ.: espressonews.gr)
23 Μαρ
0
Σχόλια

Ο κορωνοϊός παγώνει και το «Κόκκινο ποτάμι»

Ο κορωνοϊός έβαλε… φράγμα στο «Κόκκινο ποτάμι», εμποδίζοντάς το να συνεχίσει να κυλάει τηλεοπτικά μέσω της συχνότητας του Open.

Η δραματική σειρά με την υπογραφή του σπουδαίου σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη, που αναφέρεται στη Γενοκτονία των Ποντίων και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό καταγράφοντας υψηλές τηλεθεάσεις από το πρώτο επεισόδιο, μπαίνει κι αυτή στον… πάγο ακολουθώντας το παράδειγμα του άλλου φετινού hit της μικρής οθόνης «Άγριες μέλισσες».

Το Open με σχετική ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι από την Κυριακή 22 Μαρτίου η σειρά εποχής, στην οποία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Ιωάννης Παπαζήσης, η Αναστασία Παντούση, ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη, θα προβάλλεται σε επανάληψη από την αρχή.

Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια των μέτρων που λαμβάνουν όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί για τον περιορισμό μετάδοσης του φονικού ιού, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε πανδημία. Τα γυρίσματα του σίριαλ «Το κόκκινο ποτάμι» δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Ωστόσο, τα νέα έκτακτα μέτρα πρόληψης για τη δημόσια υγεία οδήγησαν την παραγωγή στην αναστολή τους μέχρι νεωτέρας.

Πηγή: espressonews.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.