ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Τσαλιγοπούλου συγκλονίζει τραγουδώντας ποντιακά
Η Τσαλιγοπούλου συγκλονίζει τραγουδώντας ποντιακά
(Φωτ.: metrosport.gr)
25 Φεβ
0
Σχόλια

Η Τσαλιγοπούλου συγκλονίζει τραγουδώντας ποντιακά

Μια μοναδική εμπειρία έζησε η Ελένη Τσαλιγοπούλου αλλά και το κοινό που την παρακολούθησε στη «Μονή Λαζαριστών» την περασμένη Πέμπτη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε ποντιακά τραγούδια στην συναυλία Δέηση Πόντου μαζί με τους μουσικούς Αλέξη Παρχαρίδη, Χρήστο Χαλκιά αλλά και τους αδερφούς Τσαχουρίδη και με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε λόγο για ένα «μικρό θαύμα».

Δείτε το ποστάρισμα, αλλά και βίντεο από τη συναυλία
«Δεν πίστευα ποτέ πως θα μπορούσα να είμαι πειστική τραγουδώντας ένα ποντιακό τραγούδι κυριώς λόγω γλώσσας, παρόλο που έχω μισή ποντιακή καταγωγή. Τελικά το dna και η αγάπη μου στον Χρύσανθο και στον Αλέξη Παρχαρίδη δημιούργησε ένα μικρό θαύμα μέσα μου. Ένα ευχαριστώ στον Γιώργο Γεωργιάδη που με ώθησε να πάρω μέρος στην παράσταση “Δέηση στον Πόντο” και ένα ακόμα ευχαριστώ στον Γιώργο Ατματσίδη που μου έμαθε να αρθρώνω αυτή την υπέροχη γλώσσα!».

Αναστορώ τα παλαιά

Δεν πίστευα ποτέ πως θα μπορούσα να είμαι πειστική τραγουδώντας ένα ποντιακό τραγούδι κυριώς λόγω γλώσσας, παρόλο που έχω μισή ποντιακή καταγωγή. Τελικά το dna και η αγάπη μου στον Χρύσανθο και στον Αλέξη Παρχαρίδη δημιούργησε ένα μικρό θαύμα μέσα μου. Ένα ευχαριστώ στον Γιώργο Γεωργιάδη που με ώθησε να πάρω μέρος στην παράσταση "Δέηση στον Πόντο" και ένα ακόμα ευχαριστώ στον Γιώργο Ατματσίδη που μου έμαθε να αρθρώνω αυτή την υπέροχη γλώσσα! Prospero

Gepostet von Eleni Tsaligopoulou (official) am Donnerstag, 20. Februar 2020

Πηγή: metrosport.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.