ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έγινε η πρώτη συνεδρίαση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για το 2020 στην Δράμα
Έγινε η πρώτη συνεδρίαση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για το 2020 στην Δράμα
(Φωτ.: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
08 Φεβ
0
Σχόλια

Έγινε η πρώτη συνεδρίαση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για το 2020 στην Δράμα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη για τη νέα χρονιά συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) της Παμποντιακής Oμοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ), την Κυριακή 19 Ιανουαρίου  2020, στο δημαρχείο της Δράμας. Όπως έχει ανακοινωθεί, με απόφαση του ΔΣ της  Oμοσπονδίας απó την έναρξη της θητείας του παρόντος οργάνου, οι συνεδριάσεις του ΔΣ της θα έχουν τον χαρακτήρα του διευρυμένου και θα πραγματοποιούνται κάθε φορά σε πόλη διαφορετικού Συνδέσμου.

Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα στους εκπροσώπους των πρωτοβάθμιων σωματείων να παρακολουθούν και να συμμετέχουν στις εργασίες του ΔΣ της Oμοσπονδίας, εξασφαλίζοντας ζωντάνια και αμεσότητα στην διαδικασία.

Η αρχή είχε γίνει στο τέλος του 2019, óπου το ΔΣ της ΠOΕ συνεδρίασε στον φιλόξενο και ζεστό χώρο του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, παρουσία πολλών εκπροσώπων των τοπικών συλλόγων καθώς και των σωματείων του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου. Σε εκείνη την συνεδρίαση συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσαν τον απολογισμό του Διεθνούς Συνεδρίου (Αθήνα 6-8/12) και της εκδήλωσης της 10ης Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη. 

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου σειρά είχε ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην όμορφη πόλη της Δράμας. Το ΔΣ του Συνδέσμου, με την φιλοξενία που παρείχε ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, óπως και τον δήμαρχο με τους αντιδημάρχους για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου. Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον ο δήμαρχος της πόλης Χριστόδουλος Μαμσάκος καλωσόρισε τα μέλη του ΔΣ και μαζί με τον Πρόεδρο της ΠOΕ Γιώργο Βαρυθυμιάδη έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα. Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν οι αντιδήμαρχοι Δράμας Ιωάννης Εφραιμίδης και Μιχάλης Τάσου, καθώς και εκπρόσωποι πρωτοβάθμιων σωματείων του ΣΠΟΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις δράσεις της ΠOΕ, τη συγκρότηση επιτροπών, óπως επίσης και τους στόχους για την νέα χρονιά. Με απόφαση του ΔΣ η επόμενη συνεδρίαση του οργάνου θα πραγματοποιηθεί στις 16/02/20 στην πόλη της Βέροιας, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας. 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.