ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κατάμεστο το κτήμα Γκαντίδη στον ετήσιο χορό της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής Νάουσας
Κατάμεστο το κτήμα Γκαντίδη στον ετήσιο χορό της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής Νάουσας
23 Ιαν
0
Σχόλια

Κατάμεστο το κτήμα Γκαντίδη στον ετήσιο χορό της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής Νάουσας

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του ετήσιου χορού της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής Νάουσας στο κατάμεστο κτήμα Γκαντίδη στις 04 Ιανουαρίου 2020, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου νιώθει την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει αρχικά, τόσο τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων όσο και το χοροδιδάσκαλό και τους μουσικούς. «Επίσης ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, που παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση».

Χοροδιδάσκαλος του συλλόγου είναι ο Σάββας Ορδουλίδης και τα χορευτικά τμήματα συνόδευαν με τη λύρα ο Μπάμπης Λαζαρίδης, και στο νταούλι ο Γιώργος Ορδουλίδης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε ο Τάκης Βαμβακίδης, ενώ τη διασκέδαση ανέλαβαν οι Ματθαίος Τσαχουρίδης (τραγούδι-λύρα), Άκης Σιαμίδης (τραγούδι), Σάκης Σωτηριάδης (πλήκτρα), Γιώργος Κορτσινίδης (τύμπανα),  Γιώργος Ορδουλίδης(νταούλι) και ο Φουντουκίδης Δημήτρης (πλήκτρα).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές νομού Ημαθίας Αναστάσιος Μπαρζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο δήμαρχος ηρωικής πόλης Νάουσας Νικόλαος Καρανικόλας, οι αντιδήμαρχοι Νάουσας Παύλος Αδαμίδης, Δώρα Μπαλτατζίδου, Γιώργος Τριανταφύλλου, η αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Τανιμανίδου Στεφανία, ο πρόεδρος κοινότητας Επισκοπής Γρηγόριος Ορδουλίδης, ο πρόεδρος από το Ιερό Προσκύνημα Παναγία Σουμελά Γεώργιος Τανιμανίδης και δεκάδες εκπρόσωποι ποντιακών τοπικών συλλόγων και άλλοι.

Τέλος ,«θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς και τα καταστήματα για την προσφορά τους καθώς και όλα τα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά). Η ηθική σας υποστήριξη, η αγάπη, το ενδιαφέρον και η βοήθεια που εισπράττουμε από όλους εσάς σε κάθε μας εγχείρημα, είναι όλα όσα χρειαζόμαστε για να αντλήσουμε τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Το έργο μας που δεν είναι άλλο παρά η διατήρηση και η μετάδοση της παράδοσης μας στη νέα γενιά των απογόνων του Πόντου» καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.