ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πέθανε η Πόντια Αντιδήμαρχος Αχαρνών Ελένη Σαχσανίδου
Πέθανε η Πόντια Αντιδήμαρχος Αχαρνών Ελένη Σαχσανίδου
02 Δεκ
0
Σχόλια

Πέθανε η Πόντια Αντιδήμαρχος Αχαρνών Ελένη Σαχσανίδου

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Δημοτική Σύμβουλος Αχαρνών επί πολλά χρόνια, Ελένη Σαχσανίδου, άφησε την τελευταία της πνοή, προκαλώντας θλίψη σε όλη την πόλη.

Το χαμόγελο της και η διάθεση της για προσφορά στον συνάνθρωπο, ήταν τα χαρακτηριστικά που την διέκριναν. Στην τελευταία της μάχη με την επάρατο νόσο, δυστυχώς δεν βγήκε νικήτρια.

Δήμαρχος Αχαρνών Σπ. Βρεττός: H Αντιδήμαρχος Ελένη Σαχσανίδου ταξίδεψε στην γειτονιά των αγγέλων
Με ανακοίνωσή του που εξέδωσε ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, έκανε γνωστή την είδηση στους πολίτες των Αχαρνών. «H Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Ισότητας & Δημόσιας Υγείας, Ελένη Σαχσανίδου έφυγε από κοντά μας για να ταξιδέψει στην γειτονιά των αγγέλων, έχοντας δώσει με γενναιότητα και αξιοπρέπεια μια μεγάλη αλλά άνιση μάχη.

Αποχαιρετούμε με σεβασμό μία εργατική συνάδελφο, μία εξαιρετική μητέρα και κυρίως μία πολύ καλή φίλη.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της.»

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνές και η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Αχαρνών, αύριο, Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 στις 15:00.

Η σορός βρίσκεται στην πατρική της οικεία σήμερα από τις 05:00 απ’ όπου και θα ακολουθήσει για την εξόδιο ακολουθία αύριο.

Η οικογένεια θα δεχθεί Συλλυπητήρια στο κυλικείο του Νέου Κοιμητηρίου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.