ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παλιά και νέα μέλη αντάμωσαν στους «Ακρίτες» Ασπροπύργου (φωτο)
Παλιά και νέα μέλη αντάμωσαν στους «Ακρίτες» Ασπροπύργου (φωτο)
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου»)
21 Νοέ
0
Σχόλια

Παλιά και νέα μέλη αντάμωσαν στους «Ακρίτες» Ασπροπύργου (φωτο)

Με αφορμή τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του, ο Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου», διοργάνωσε γλέντι την περασμένη Κυριακή, καλώντας όλα  τα παλιά και νέα μέλη που έχουν περάσει από τον Σύλλογο.

Ο πρόεδρος των «Ακριτών» μαζί με το ΔΣ καλωσορίζουν τα παλαιά και νέα μέλη του Συλλόγου (φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου»)

Την βραδιά άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Σεπτούχας, ο όποιος καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την θετική ανταπόκρισή τους σε αυτήν την πρόσκληση. Συνέχισε εκφράζοντας εκ μέρους όλου του ΔΣ, τις θερμές ευχαριστίες στους ανθρώπους που διετέλεσαν προέδροι του Συλλόγου και τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη αυτή βραδιά, (Κωνσταντίνος Τσολερίδης, Ιορδάνης  Καμενίδης, Αναστάσιος Σεμερτζίδης, Αθηνά Σωτηριάδου, καθώς επίσης και στους παλιούς χοροδιδασκάλους (Κώστας Κιαχόπουλος, Ελένη Σοφιανίδου, Χρήστος Πιπερίδης και Βασίλης Καρυοφυλλίδης).

Από αριστερά προς τα δεξιά Βασίλης Καρυοφυλλίδης, Ελένη Δανιηλίδου, Κώστας Κιαχόπουλος, Ελένη Σοφιανίδου, Χρήστος Πιπερίδης (φωτ.: Μαρία Τσολιαρίδου)

Μεταξύ άλλων, στο γλέντι παρευρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος του ΣΠοΣ Ν. Ελλάδος και Νήσων —και υποψήφιος για την προεδρία της ΠΟΕ στις επερχόμενες εκλογές της Κυριακής—, Γιώργος Βαρυθυμιάδης, ο νεοκλεγείς πρόεδρος του ΣΠοΣ Ν. Ελλάδος και Νήσων, Χρήστος Δημόπουλος και αντιπροσωπεία της νεοεκλεγείσας Π.Ε.Ν. του Συνδέσμου.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Αθηνα Σωτηριάδου, Χρήστος Δημόπουλος, Ελένη Δανιηλίδου, Γιώργος Βαρυθυμιάδης, Γιάννης Σεπτούχας (φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου»)

Ήταν μια βραδιά που συναντήθηκε το παρελθόν με το παρόν με έντονη συγκίνηση και αναμνήσεις. Επόμενο ραντεβού για όλα τα παλαιά και νέα μέλη των «Ακριτών» είναι στις 25 Ιανουαρίου 2020, στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.