ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Επιτυχία σημείωσε για ακόμη μια χρονιά το ετήσιο «Παρακάθ'» του «Άγιου Θεόδωρου Γαβρά» Έδεσσας
Επιτυχία σημείωσε για ακόμη μια χρονιά το ετήσιο «Παρακάθ’» του «Άγιου Θεόδωρου Γαβρά» Έδεσσας
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς»)
07 Νοέ
0
Σχόλια

Επιτυχία σημείωσε για ακόμη μια χρονιά το ετήσιο «Παρακάθ’» του «Άγιου Θεόδωρου Γαβρά» Έδεσσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019, το ετήσιο–επετειακό παρακάθ’ του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Έδεσσας. Ο Σύλλογος στην ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαρίστησε από καρδίας τον διοικητή της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού της Έδεσσας, Δημόκριτο Κωνσταντάκο, για την άμεση ανταπόκριση, κατόπιν αιτήματος του, παραχώρησης της Λέσχης.

Ο υποστράτηγος, Δημόκριτος Κωνσταντάκος, από την πρώτη επίσκεψη, γνωριμίας του ΔΣ αγκάλιασε τον Σύλλογο και προθυμοποιήθηκε υπέρ του δέοντος να στηρίξει τις δράσεις και εκδηλώσεις των 50 χρόνων ζωής του Συλλόγου. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πλαισιώθηκε από τα νέα παιδιά: Σωκράτη Μουρατίδη στη λύρα και στο τραγούδι, τον Μιχάλη Τσανασίδη στο αγγείο και τον Βαγγέλη Καραγγιανίδη, λύρα, την Κική Μωυσιάδου και τον Θάνο Παπαντονόπουλο στο ντατούλι.

Ο δήμαρχος της πόλης, Δημήτρης Γιάννου για ακόμη μια φορά στήριξε τον Σύλλογο με την παρουσία του, μαζί με τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Σαμλίδη. Η ανακοίνωση καταλήγει: «Ευχαριστούμε τις κυρίες του Συλλόγου οι οποίες με μεγάλη προθυμία βοήθησαν στην παρασκευή παραδοσιακών εδεσμάτων. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή, τα στελέχη και το προσωπικό της Λέσχης για την άψογη οργάνωση και συνεργασία. Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη, φίλους του Συλλόγου, καθώς και μέλη άλλων Ποντιακών συλλόγων, για την παρουσία τους».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.