ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ένωση Ποντίων Πειραιώς–Κερατσινίου–Δραπετσώνας: «Διακινούνται πλαστά ημερολόγια της Ένωσης μας»
Ένωση Ποντίων Πειραιώς–Κερατσινίου–Δραπετσώνας: «Διακινούνται πλαστά ημερολόγια της Ένωσης μας»
(Φωτ.: Βασίλης Καρυοφυλλίδης)
11 Οκτ
0
Σχόλια

Ένωση Ποντίων Πειραιώς–Κερατσινίου–Δραπετσώνας: «Διακινούνται πλαστά ημερολόγια της Ένωσης μας»

«Με την παρούσα ανακοίνωση γνωστοποιείται προς τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης Ποντίων Πειραιώς–Κερατσινίου–Δραπετσώνας πως λάβαμε μια καταγγελία ότι κάποιο άτομο πουλάει σε σπίτια στην Δραπετσώνα —ίσως και στο Κερατσίνι— ημερολόγια του της Ένωσης ή προς ενίσχυση της» αναφέρει η έκτακτη ανακοίνωση της Ένωση Ποντίων Πειραιώς–Κερατσινίου–Δραπετσώνας που δημοσιεύτηκε την περασμένη Τρίτη.

«Ενημερώνουμε προς τούτο ότι η Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας δεν έχει βγάλει ακόμα ημερολόγιο ούτε έχει αναθέσει την πώληση πόρτα-πόρτα οποιουδήποτε ημερολογίου ή άλλου αγαθού προς ενίσχυσή της. Για το λόγο αυτόν προειδοποιούμε τα μέλη και του φίλους μας για την κακόβουλη αυτή ενέργεια, που πέρα από δόλια και παραπλανητική, είναι και επικίνδυνη» συμπληρώνετε στην ανακοίνωση.

Ενώ καταλήγει λέγοντας: «Παράλληλα απευθύνουμε έκκληση προς κάθε κατεύθυνση να εντοπίσουμε το εν λόγο άτομο-άτομα ώστε να σταματήσουμε την παράνομη και επικίνδυνη αυτή ενέργεια».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.