ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ξεκινούν τα μαθήματα στους «Διόσκουρους» Μάνδρας
Ξεκινούν τα μαθήματα στους «Διόσκουρους» Μάνδρας
(Φωτ.: Μαρία Λέμπεντεβα)
06 Σεπ
0
Σχόλια

Ξεκινούν τα μαθήματα στους «Διόσκουρους» Μάνδρας

Τις πόρτες της για την φετινή σεζόν 2019-2020 ανοίγει η Ένωση Ποντίων και Φίλων Μάνδρας «Οι Διόσκουροι» την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, στην αίθουσα της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 10, 1ος Όροφος). Το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr επικοινώνησε με τον χοροδιδάσκαλο της Ένωσης, Γιώργο Πουτακίδη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη θητεία του ως χοροδιδάσκαλος της Ένωσης και παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας του —είναι μόλις 21 ετών—, τυγχάνει της εμπιστοσύνης του διοικητικού συμβουλίου.

«Καταρχήν θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην πρόεδρο της Ένωσης Βαρβάρα Παρασκευοπούλου, για την πρόταση που μου έκανε» ήταν τα πρώτα λόγια που βγήκαν από τα χείλη του Γιώργου Πουτακίδη.

«Έχοντας μεγαλώσει στον Σύλλογο Ποντίων Αγίας Βαρβάρας ”Ο Φάρος” και μαθαίνοντας μέσα από την πρόεδρο και χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου Σοφία Σαββίδου, νιώθω την ανάγκη να μεταλαμπαδεύσω όλες τις γνώσεις μου σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας και ειδικά στα νέα παιδιά γιατί αυτά είναι το μέλλον μας» είπε αναφερόμενος στον λόγο που τον ώθησε να αναλάβει αυτή την θέση. Συνέχισε λέγοντας «σκοπός μου στον Σύλλογο είναι να είμαστε μια οικογένεια, όλοι να βοηθάνε όλους, έτσι και στον χορό όταν κάνει κάποιος λάθος, οι μαθητές μου θα προσπαθήσουν να τον βοηθήσουν με όσα έχουν μάθει. Αυτό με ευχαριστεί πολύ γιατί σημαίνει ότι έχω καταφέρει να περάσω τις γνώσεις μου σε κάθε ένα μαθητή που έρχεται να μάθει να χορεύει. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από αυτό». Κλείνοντας απηύθυνε κάλεσμα «σε όλους όσους κατοικούν στην Μάνδρα και στις γύρω περιοχές, ελάτε να γνωριστούμε και να μάθουμε να χορεύουμε όλοι παρέα, ελάτε να γνωρίσουμε τον ποντιακό πολιτισμό». Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6981307359.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.