ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Oι «Αργοναύτες» Κιλκίς συμμετείχαν στα «Αργυροπουλίτικα 2019»
Oι «Αργοναύτες» Κιλκίς συμμετείχαν στα «Αργυροπουλίτικα 2019»
05 Σεπ
0
Σχόλια

Oι «Αργοναύτες» Κιλκίς συμμετείχαν στα «Αργυροπουλίτικα 2019»

Θεσμός στο νομό Κιλκίς έχουν γίνει κάθε καλοκαίρι οι εκδηλώσεις «Αργυρουπολίτικα» του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αργυρούπολης Δράμας «Η Αναγέννηση». Φέτος η Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» με χαρά αποδέχτηκαν την πρόσκληση να συμμετέχουν με την χορευτική ομάδα των παραστάσεων του Συλλόγου τους στα «Αργυροπουλίτικα 2019» που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου.

Ο χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Νικολαΐδης προετοίμασε το χορευτικό που παρουσίασε χορούς από όλον τον Πόντο.

Οι μουσικοί Θεόφιλος Αγγελίδης στη λύρα και Μπάμπης Κιτσονίδης στο νταούλι συνόδεψαν την ομάδα ενώ την ευθύνη του βεστιαρίου της είχε η Αντιγόνη Κοτσαπουικίδου η οποία και δούλεψε με φορεσιές πιστά αντίγραφα πατρίδας που ερεύνησε και έραψε η Λένα Καλαμαρινού. Το Διοικητικό Συμβούλιο των «Αργωνναυτών» Κιλκίς «ευχαριστεί θερμά τον σύλλογο της Αργυρούπολης για την τιμή της πρόσκλησης, όλα τα μέλη της χορευτικής ομάδας που έλαβαν μέρος στην παρουσίαση των χορών καθώς και τους συντελεστές της».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.