ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πέθανε η Ποντιακής καταγωγής ηθοποιός Ελισάβετ Ναζλίδου
Πέθανε η Ποντιακής καταγωγής ηθοποιός Ελισάβετ Ναζλίδου
(Φωτ.: life-events.gr)
23 Αυγ
0
Σχόλια

Πέθανε η Ποντιακής καταγωγής ηθοποιός Ελισάβετ Ναζλίδου

Μία δυσάρεστη είδηση αναστάτωσε χτες το βράδυ τον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς έφυγε από τη ζωή η γνωστή ποντιακής καταγωγής ηθοποιός, Ελισάβετ Ναζλίδου ενώ βρισκόταν στη Λάρισα όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια. Αν και οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Παρασκευής στις 11:30 στο Α’ Νεκροταφείο Λάρισας.

Το δυσάρεστο νέο έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής της στο Facebook, η ξαδέλφη της Σμαρώ Κατσαβούνη, η οποία την αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση. Η Ελισάβετ Ναζλίδου είχε συνεργαστεί με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ), συμμετείχε και σε σημαντικές θεατρικές παραστάσεις, όπως και σε κινηματογραφικές ταινίες. Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της σε δεκάδες δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως η «Η αίθουσα του θρόνου», «Λίτσα.com», κα. Παράλληλα, έπαιξε και σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες γνωστών Ελλήνων σκηνοθετών όπως οι «Γυναίκες Δηλητήριο» (1993) του Νίκου Ζερβού, με πρωταγωνιστές τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Βλάση Μπονάτσο, Νάντια Μουρούζη κ.α., «Επιστροφή» (2007) του Βασίλη Δούβλη κα. Στον ποντιακό κόσμο είχε γίνει ευρέως γνωστή από την συμμετοχή στο σίριαλ «Τύχη βουνό», υποδύοντας την Φανή Τσακιρίδου σύζυγο του επίσης Ποντιακής καταγωγής Παύλου Κοντογιαννίδη.

Πηγή: life-events.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.