ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Ένωση Ποντίων Μαγνησίας συμμετείχε στο 7ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορών
Η Ένωση Ποντίων Μαγνησίας συμμετείχε στο 7ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορών
07 Ιούν
0
Σχόλια

Η Ένωση Ποντίων Μαγνησίας συμμετείχε στο 7ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορών

Πανδαισία παραδοσιακών ρυθμών, χρωμάτων και ήχων απόλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν στο 7ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορών, που διοργάνωσε η «Μαγνήτων Κιβωτός», την Παρασκευή 05 Ιουνίου 2026.

Η εκδήλωση έκλεισε με χορούς του Πόντου από την Ένωση Ποντίων Μαγνησίας και όπως ήταν φυσικο, η συγκινησιακή φόρτιση άγγιξε την ψυχή όλων.

Η Ένωση εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους διοργανωτές και πολλά εύγε στους συμμετέχοντες συλλόγους, στους χορευτές, στους χοροδιδασκαλους, στους οργανοπαίχτες και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους χορευτές της, στον χοροδιδάσκαλο Αντώνη Αθανασιάδη καθώς και στους μουσικούς Γιώργο Παυλίδη, Νικόλα Αθανασιάδη και Κώστα Αντεκελίδη.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.