Νέο ΔΣ στο Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου» —  Τι δήλωσε ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου»)
02 Αυγ
0
Σχόλια

Νέο ΔΣ στο Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου» — Τι δήλωσε ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Συλλόγου Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου» ύστερα από τις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019. Πρόεδρος αναδείχθηκε για πρώτη φορά ο Γιάννης Σεπτούχας ο οποίος δήλωσε στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr: «Τα συναισθήματα είναι μόνο συναισθήματα χαράς. Διότι εκλέχτηκε μια ομάδα με όρεξη, θέληση, αγάπη για το σύλλογο και ο μόνος στόχος μας είναι η μεταλαμπάδευση στα νέα παιδιά που είναι το μέλλον μας, η συνέχεια της παράδοσης, να μην ξεχνάμε τα ήθη κ έθιμα μας και από που είναι η καταγωγή μας».

Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος: Γιάννης Σεπτούχας
  • Αντιπρόεδρος: Κώστας Παπαδόπουλος
  • Γενικός Γραμματέας: Ηλίας Παπαδόπουλος
  • Ταμίας: Ελένη Λιβασίδου
  • Υπεύθυνος Χορευτικού: Ελένη Δανιηλίδου
  • Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Ναπολέων Γυριχίδης
  • Υπεύθυνος Περιουσιακών Στοιχείων: Γιάννης Χάψας

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα, ο Γιάννης Σεπτούχας ανέπτυξε τους βασικούς άξονες δράσης του ΔΣ για την διετία 2019–2020. Ανέφερε ότι ένας από τους κύριους στόχους είναι ο αγώνας για την διεθνή Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, και τόνισε: «θερμή παράκληση από το όλο το ΔΣ προς όλα τα μέλη του συλλόγου και τους κατοίκους, πως ο σύλλογος είναι το δεύτερο σπίτι μας, και οι πόρτες του Συλλόγου είναι ανοιχτές για όλους».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.