ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Για δεύτερη χρονιά πρώτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων Κ16 η Κική Συρανίδου — Αγωνίστηκε με μπλουζάκι ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr
Για δεύτερη χρονιά πρώτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων Κ16 η Κική Συρανίδου — Αγωνίστηκε με μπλουζάκι ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr
(Φώτ.: Καλλιτεχνικός Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζούντα»)
19 Ιούλ
0
Σχόλια

Για δεύτερη χρονιά πρώτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων Κ16 η Κική Συρανίδου — Αγωνίστηκε με μπλουζάκι ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η δεκαπεντράχρονη Κική Συρανίδου ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας την πρώτη θέση και αποσπώντας το χρυσό μετάλλιο στα 150 μέτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Κ16 που διεξήχθη στην Χαλκίδα, στις 13 και 14 Ιουλίου.

Η αθλήτρια αγωνίστηκε φορώντας ακόμη μια φορά μπλουζάκι που έγραφε ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr.

«Εγώ επέλεξα να αγωνιστώ φορώντας το συγκεκριμένο μπλουζάκι, το ήθελα» δήλωσε στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr η Κική Συρανίδου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κική που συμμετείχε στους αγώνες με την ομάδα «ΔΙΑΣ Ολυμπιακού Χωριού», σημείωσε ατομικό και συλλογικό —για την ομάδα της— ρεκόρ τερματίζοντας σε χρόνο 18,88s. «Συγχαρητήρια Κυριακή!!! Μας έκανες για άλλη μια φορά υπερήφανους!!!» αναφέρει η ανακοίνωση του Καλλιτεχνικού Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζούντα» του οποίου είναι μέλος του χορευτικού τμήματος εδώ και περίπου πέντε χρόνια.

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Κική Συρανίδου (φώτ.: Καλλιτεχνικός Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζούντα»)

Η Κική Συρανίδου ασχολείται με το στίβο τα τρία τελευταία χρόνια και όπως όλα δείχνουν θα έχει ένα λαμπρό μέλλον στον αθλητισμό. «Το περίμενα να πω την αλήθεια ότι θα βγω πάλι πρώτη, διότι συμμετείχα και πέρυσι όπου και πάλι είχα κατακτήσει την πρώτη θέση» ανέφερε μεταξύ άλλων. Ενώ τέλος δήλωσε: «σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους την προπονήτρια μου Μαργαρίτα Τσιουτσιουμάνου και φυσικά τους γονείς μου». Αυτό τον καιρό η Κική δεν έχει κάποια άλλη αθλητική υποχρέωση αλλά προπονείται σκληρά ώστε να είναι έτοιμη για την επόμενη διοργάνωση που θα προκύψει.

Θοδωρής Μακρίδης

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.