ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το αποχαιρετιστήριο γλέντι του, διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης
Το αποχαιρετιστήριο γλέντι του, διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής)
01 Ιούλ
0
Σχόλια

Το αποχαιρετιστήριο γλέντι του, διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη χρονιά το αποχαιρετιστήριο γλέντι του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, την περασμένη Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, στο χώρο του Συλλόγου, επί της οδού Πετροπουλακιδών 3.

Μεταξύ των παρευρισκομένων βρέθηκαν παλιά μέλη και φίλοι του συλλόγου, μέλη ποντιακών φοιτητικών συλλόγων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως από τον Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών Φλώρινας «Η Παράδοση» και τον Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών Σερρών, μέλη της Ένωσης Ποντίων Ματσούκας καθώς και ο ομότιμος καθηγητής του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Φωτιάδης.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γεώργιος Αβραμίδης, ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, ενώ στην συνέχεια ανακοίνωσε την διοργάνωση ημερήσιας εκδρομής για το «Λάλεμαν τη Παρχαρομάνας» που πραγματοποιείται στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης, την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019. Τον λόγο του ολοκλήρωσε ευχαριστώντας την χοροδιδάσκαλο Ευγενία Σακωνίδου και την εκπαιδεύτρια ποντιακής διαλέκτου Αναστασία Μαχαιρίδου, για την ομαλή λειτουργία των αντίστοιχων τμημάτων και στις οποίες δόθηκε ένα δώρο συμβολικής αξίας.

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου διασκέδασαν τους παρευρισκομένους καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς, διατηρώντας έτσι το κέφι του κόσμου αμείωτο μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. «Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι παρευρέθηκαν στο αποχαιρετιστήριο γλέντι του και να ανανεώσει το ραντεβού του με την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους» αναφέρει το δελτίο Τύπου του συλλόγου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.