ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κηδεύεται σήμερα ο Μυρώδης Λυκίδης, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Ποντίων Ζωγράφου
Κηδεύεται σήμερα ο Μυρώδης Λυκίδης, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Ποντίων Ζωγράφου
Στα αριστερά ο Μυρώδης Λυκίδης (φωτ.: terra-pontus.blogspot.com/)
25 Ιούν
0
Σχόλια

Κηδεύεται σήμερα ο Μυρώδης Λυκίδης, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Ποντίων Ζωγράφου

Η εξόδιος ακολουθία του Μυρώδη Λυκίδη —ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Ποντίων Ζωγράφου (ΕΠΖ) και πατέρας του νυν προέδρου Σωτήρη Λυκίδη— θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10:30 στο ιερό παρεκκλήσιο Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης (Ηρώων Πολυτεχνείου 82) στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

Ο θάνατος του συγκλόνισε τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης Ποντίων Ζωγράφου.

«Η οικογένεια της ΈΠΖ με βαθιά θλίψη ανακοινώνει την αιφνίδια απώλεια ενός από τα ιδρυτικά και αγαπητά μέλη της. Το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουνίου έφυγε από τη ζωή ο Μυρώδης Λυκίδης. Άνθρωπος με αξίες και αρχές, σεμνός, απλός, αγαπητός, που τον διακατείχε το ήθος, η αξιοπρέπεια η τιμιότητα, η αγάπη για την οικογένεια του, περήφανος για τις ρίζες και την καταγωγή του. Συνέχιζε μέχρι τέλους να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στους νεότερους, αποτελούσε πάντα πρότυπο και υπήρξε άοκνος παρακινητής της διατήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Θα ζει πάντα στη μνήμη και την καρδιά μας. Θερμά συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια του» Αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Τα θερμά τους συλλυπητήρια εξέφρασαν δημόσια μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Λιαδάκης πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Σαλαμίνας «Παναγία Σουμελά», η Ράνια Χρυσοχοΐδου πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Νέας Σμύρνης-Δάφνης-Αγίου Δημητρίου «Η Μαύρη Θάλασσα» και πλήθος κόσμου. Τέλος ο Σύλλογος εις ένδειξη πένθους ανακοίνωσε την παύση των μαθημάτων χορού για την φετινή σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.