ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σε «τυφώνα» γέλιου εξελίσσεται η «Γόβα Παρθένα» — Τι έγινε στο «Καραπάντσειο» των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης — Πότε ξεκινά περιοδεία (φωτο)
Σε «τυφώνα» γέλιου εξελίσσεται η «Γόβα Παρθένα» — Τι έγινε στο «Καραπάντσειο» των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης — Πότε ξεκινά περιοδεία (φωτο)
(Φωτ.: Βασίλης Καρυοφυλλίδης)
22 Απρ
0
Σχόλια

Σε «τυφώνα» γέλιου εξελίσσεται η «Γόβα Παρθένα» — Τι έγινε στο «Καραπάντσειο» των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης — Πότε ξεκινά περιοδεία (φωτο)

Σε «τυφώνα» γέλιου —από «καταιγίδα»— αναμένεται να εξελιχθεί ύστερα από τις γιορτές του Πάσχα η παράσταση Γόβα Παρθένα του Δημήτρη Πιπερίδη κι αυτό διότι θα κάνει μια μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Όπως δήλωσε στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr ο ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης, λόγω των γιορτών του Πάσχα αλλά και των ημερών της Γενοκτονίας η παράσταση θα κάνει ένα διάλειμμα. Τέλη Μαΐου θα ξεκινήσει, αναφέρει, η περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στο «Καραπάντσειο» τον Αμπελοκήπων η παράσταση… «έσκισε»!
Κατάμεστο από κόσμο ήταν και τις τρεις μέρες —από την Παρασκευή 12 έως την Κυριακή 14 Απριλίου— το θέατρο του «Καραπάντσειου» πολιτιστικού κέντρου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, στο οποίο «ανέβηκε» η παράσταση κι έκανε μια μεγάλη στάση.

Μετά τα απανωτά sold out η Γόβα Παρθένα «χτύπησε» για τρεις διπλές παραστάσεις!

Την πρώτη μέρα ο θίασος έτυχε ένα απρόοπτο πρόβλημα το οποίο λύθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Είχαν πάθει βλάβη και οι δύο ανελκυστήρες, με αποτέλεσμα ένας εκ των ηθοποιών να εγκλωβιστεί μέσα σε έναν από τους δύο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί, ενώ οι θεατές ταλαιπωρήθηκαν καθώς έπρεπε να ανέβουν με τα πόδια τον τέταρτο(!) όροφο.

Παρόλα τα απρόοπτα που συνέβησαν την πρώτη μέρα —ο Τάκης Βαμβακίδης ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία εκ μέρους των συντελεστών—, ο κόσμος γέλασε με την ψυχή του.

Η πρόεδρος της ΠΟΠΣ, Χριστίνα Σαχινίδου, με τον πολυτάλαντο, Αλέξη Παρχαρίδη

Μεταξύ άλλων την παράσταση παρακολούθησαν η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, Χριστίνα Σαχινίδου, και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Κείμενο, φωτογραφίες: Βασίλης Καρυοφυλλίδης

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.