ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το αδιαχώρητο έγινε στον ετήσιο χορό του Χορευτικού Ομίλου Ποντίων «Σέρρα» (φωτο)
Το αδιαχώρητο έγινε στον ετήσιο χορό του Χορευτικού Ομίλου Ποντίων «Σέρρα» (φωτο)
(Φωτ.: Βασίλης Καρυοφυλλίδης)
10 Απρ
0
Σχόλια

Το αδιαχώρητο έγινε στον ετήσιο χορό του Χορευτικού Ομίλου Ποντίων «Σέρρα» (φωτο)

Πολύ μικρή αποδείχθηκε τελικά η αίθουσα εκδηλώσεων «Άγγελος Δεληγιώργης» του Συλλόγου Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί», εκεί όπου το περασμένο Σάββατο έγινε ο ετήσιος χορός του Χορευτικού Ομίλου Ποντίων «Σέρρα».

Η αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με τη Λιάνα Χαραλαμπίδου στο τραγούδι, το Γιάννη Φωτιάδη στη λύρα και τον Περικλή Κατσώτη στο νταούλι να παρασέρνουν τον κόσμο κατευθείαν στο χορό.

Στη συνέχεια η γενική γραμματέας του Ομίλου, Εριφύλη Μπακιρλή καλωσόρισε τον κόσμο στην εκδήλωση κι ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των διαφόρων φορέων που παρευρέθηκαν στο γεγονός μέχρι κι από μακρινά σημεία, όπως το Άργος και το Θρυλόριο της Κομοτηνής. Το μεγάλο ευχαριστώ ακολούθως, το είπε ο πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του Ομίλου, Νίκος Ζουρνατζίδης, στο δήμαρχο Μοσχάτου Ανδρέα Ευθυμίου αλλά και στον υποψήφιο δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη για την άριστη συνεργασία τους, ο οποίος ευχήθηκε «καλή επιτυχία» και σε όλους τους παριστάμενους υποψηφίους στις επερχόμενες εκλογές.

Τη σκυτάλη ακολούθως πήραν οι επιπλέον καλλιτέχνες Γιώργος Ιωαννίδης, Μπάμπης και Ανέστης Ιωακειμίδης στο τραγούδι, Δημήτρης Κοσμίδης στη λύρα και Χριστόφορος Κοσμίδης, οι οποίοι παρέσυραν τον κόσμο σε ένα γλέντι άνευ προηγουμένου.

Μεταξύ των δώρων του Ομίλου για τη λαχειοφόρο αγορά κληρώθηκαν και τρεις μονές προσκλήσεις —προσφορά του ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr— για την παράσταση Γόβα Παρθένα, η οποία έκανε πρεμιέρα την επόμενη μέρα στην Αθήνα. Χαρακτηριστικό είναι ότι την κλήρωση την έκανε ο τυχερός που κέρδισε σε προηγούμενο διαγωνισμό την ποντιακή λύρα του ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr, Χάρης Πανικίδης.

Δείτε την κλήρωση, που κατέγραψε σε ζωντανή μετάδοση το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr από τη σελίδα του στο Facebook, εδώ.

Κείμενο, φωτογραφίες: Βασίλης Καρυοφυλλίδης

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.