ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Για δεύτερη θητεία στα ηνία των «Κομνηνών» Εύβοιας ο Κώστας Καραγιάννης — Ποια είναι η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου
Για δεύτερη θητεία στα ηνία των «Κομνηνών» Εύβοιας ο Κώστας Καραγιάννης — Ποια είναι η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου
07 Απρ
0
Σχόλια

Για δεύτερη θητεία στα ηνία των «Κομνηνών» Εύβοιας ο Κώστας Καραγιάννης — Ποια είναι η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου

Συστάθηκε σε σώμα το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Νομού Εύβοιας «Οι Κομνηνοί», ύστερα από τις αρχαιρεσίες, που έγιναν την Κυριακή 31 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας.

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου, που έχει θητεία μέχρι το 2021, έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Καραγιάννης
  • Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Παπαδόπουλος
  • Γενική γραμματέας: Κωνσταντίνα Σιμήτη
  • Ταμίας: Αγγελική Μερτζανίδου
  • Αναπληρωτής ταμίας: Αλέξανδρος Κάλφας
  • Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων / εκδηλώσεων: Μαρία Τόγκου-Αναγνωστίδου
  • Μέλη: Αρετή Ρήγα, Ελένη Παπαδοπούλου και Δήμητρα Θεοδωρίδου.

Προηγήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση
Κατά την έναρξη της συνέλευσης το Σώμα των «Κομνηνών» εξέλεξε ως πρόεδρό της τον αντιστράτηγο ε.α. και επίτιμο Α’ υπαρχηγό του ΓΕΣ, Νικόλαο Ταμουρίδη και γραμματέα τη Νένα Ασλαματζίδου.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος των «Κομνηνών», Κώστας Καραγιάννης, έκανε τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό. Ανέπτυξε το πλούσιο έργο της απερχούσας διοίκησης δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους αγώνες και τα συλλαλητήρια που συμμετείχε ο Σύλλογος για τη Μακεδονία, την προσφορά της εικόνας του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζούντιου στο ναό του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου αλλά και παρουσίασε τα δύο λογότυπα που εξέδωσε ο Σύλλογος για την επέτειο των 100 ετών από την 19η Μαΐου 1919 (δείτε τα εδώ).

Την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής παρουσίασε η Βάσω Χατζηησαΐα, μέλος του απερχόμενους διοικητικού συμβουλίου.

Μέλη της νέας εξελεγκτικής επιτροπής εκλέχθηκαν οι Νένα Ασλαματζίδου, Ζαχαρούλα Τόγκου και Αναστασία Παναγιωτίδου-Καραγιάννη.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.