ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου» διοργανώνει ο Σύλλογος Ποντίων Μονάχου
Διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου» διοργανώνει ο Σύλλογος Ποντίων Μονάχου
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Μονάχου και Περιχώρων)
05 Απρ
0
Σχόλια

Διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου» διοργανώνει ο Σύλλογος Ποντίων Μονάχου

Διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου», που απευθύνεται σε όλα τα παιδιά των σχολείων του Μονάχου, διοργανώνει ο Σύλλογος Ποντίων Μονάχου και Περιχώρων με αφορμή τα 100 χρόνια από την τελική φάση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Ο διαγωνισμός έχει στόχο την προώθηση της ιστορικής μνήμης και την αξιοποίηση των βιωμάτων των
παλαιότερων γενεών.

Αφορά τους μαθητές της 5ης και 6ης τάξης του δημοτικού και τους μαθητές των γυμνασίων και του λυκείου Μονάχου. Οι ζωγραφιές θα εκτεθούν για δύο εβδομάδες από τις 29 Απριλίου έως τις 12 Μαΐου στην ενορία των Αγίων Πάντων Μονάχου, ώστε να τεθούν σε ψηφοφορία ενώ θα διατηρηθεί η ανωνυμία των έργων μέχρι και το τέλος της ψηφοφορίας.

Παρακαλούνται οι μαθητές να αποστείλουν τις δημιουργίες τους στην διεύθυνση: Verein der Griechen aus Pontos in München e.V. Parkstraße 17, 80339 München έως τις 29 Απριλίου με το όνομά τους γραμμένο στο πίσω μέρος της ζωγραφιάς τους.

Τα τρία έργα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα βραβευθούν από τον Σύλλογο Ποντίων Μονάχου ανήμερα της 19 Μαΐου 2019.

Πηγή: doryforos-europa.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.