ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Χέρι με χέρι, η παράδοση της Ελλάδας» παρουσιάστηκε στη Νάουσα για φιλανθρωπικό σκοπό (φωτο)
«Χέρι με χέρι, η παράδοση της Ελλάδας» παρουσιάστηκε στη Νάουσα για φιλανθρωπικό σκοπό (φωτο)
(Φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης»)
08 Μαρ
0
Σχόλια

«Χέρι με χέρι, η παράδοση της Ελλάδας» παρουσιάστηκε στη Νάουσα για φιλανθρωπικό σκοπό (φωτο)

Κατάμεστο από κόσμο ήταν το Δημοτικό Θέατρο Νάουσας το περασμένο Σάββατο στο πλαίσιο της μουσικοχορευτικής παράστασης —φιλανθρωπικού χαρακτήρα— «Χέρι με χέρι, η παράδοση της Ελλάδας» που διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου της Λέσχης, Φώτη Φανιάδη, που αναφέρθηκε στον σκοπό πραγματοποίησής της, δηλαδή στη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Νάουσας, ενώ στη συνέχεια κάλεσε στην σκηνή τον Δημήτρη Μπάιτση για να τον τιμήσει για την πολύχρονη προσφορά του στον πολιτισμό και την παράδοση της πόλης.

Ακολούθως, χορούς από ολόκληρη την Ελλάδα παρουσίασαν στη σκηνή χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας, του Ομίλου Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «Αραπίτσα», του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πυρσός», του Συλλόγου Βλάχων Νάουσας και των τμημάτων παραδοσιακών χορών της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας.

Η εκδήλωση έκλεισε με όλους του χορευτές των συλλόγων να χορεύουν χέρι με χέρι, δείχνοντας την ενότητα που προσφέρει ο πολιτισμός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρέλαβαν αναμνηστικά συμμετοχής οι πρόεδροι των συμμετεχόντων πολιτιστικών συλλόγων.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκε ο αρχιερατικός επίτροπος Ναούσης π. Ιωακείμ, o ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, ο βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ημαθίας Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και Νίκη Καρατζιούλα, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Νάουσας Σταύρος Βαλσαμίδης, ο τέως δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας Χρήστος Τσίτσης και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Νάουσας Ίλια Ιωσηφίδου και Νίκος Καρανικόλας.

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο Τύπου όπως το εξέδωσε η Λέσχη εδώ.

Φωτογραφίες: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.