ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αποχωρεί ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου Ημαθίας από την ΠΟΕ — Κερασάκι στην τούρτα ήταν το «Μακεδονικό»
Αποχωρεί ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου Ημαθίας από την ΠΟΕ — Κερασάκι στην τούρτα ήταν το «Μακεδονικό»
Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου (φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου)
07 Μαρ
0
Σχόλια

Αποχωρεί ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου Ημαθίας από την ΠΟΕ — Κερασάκι στην τούρτα ήταν το «Μακεδονικό»

Την διαγραφή του από τα μητρώα της Παμποντιακής Ομοσποδνίας Ελλάδος ζητά με δημόσια επιστολή, που εξέδωσε την περασμένη Τρίτη, ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου (ΣΠΜ) της Ημαθίας, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου.

Με τον τρόπο αυτό ο Σύλλογος εκφράζει την δυσαρέσκεια και την απογοήτευση του σχετικά με κάποια ζητήματα που διαχειρίστηκε η ΠΟΕ.

«Η ΠΟΕ εδώ και δεκαπέντε χρόνια δεν κατάφερε να υλοποιήσει κανέναν από τους σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκε, δεν κατάφερε να εμπνεύσει ή να απαιτήσει τον σεβασμό όλων των πολιτικών που διαχρονικά προσέβαλαν και αμφισβήτησαν την ιστορία μας, δεν έχουμε δει καμία αντίδραση και καμία πρωτοβουλία της ΠΟΕ σχετικά με το επίκαιρο θέμα του Σκοπιανού» είναι κάποιοι από τους λόγους που αποχωρεί ο ΣΠΜ από την ΠΟΕ.

Η σταγόνα δε, που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε στην αποξένωση του ΣΜΠ από την ΠΟΕ, σύμφωνα με την επιστολή του Συλλόγου, είναι «ότι ποτέ δεν ερωτηθήκαμε σαν Σύλλογος για την όποια απόφαση ή γραμμή της Ομοσπονδίας».

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή όπως την εξέδωσε ο Σύλλογος εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.