ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μέχρι και στον Ερντογάν έστειλε το βιβλίο του, με τίτλο «Γενοκτονία: Πολιτικές, ιστορικές, και κοινωνικές διαστάσεις», ο Θεοφάνης Μαλκίδης
Μέχρι και στον Ερντογάν έστειλε το βιβλίο του, με τίτλο «Γενοκτονία: Πολιτικές, ιστορικές, και κοινωνικές διαστάσεις», ο Θεοφάνης Μαλκίδης
03 Μαρ
0
Σχόλια

Μέχρι και στον Ερντογάν έστειλε το βιβλίο του, με τίτλο «Γενοκτονία: Πολιτικές, ιστορικές, και κοινωνικές διαστάσεις», ο Θεοφάνης Μαλκίδης

Μέχρι και στον πρόεδρο της τουρκικής δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έστειλε το βιβλίο του, Γενοκτονία: Πολιτικές, ιστορικές, και κοινωνικές διαστάσεις, ο διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών και μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών (IAGS), Θεοφάνης Μαλκίδης, που εκδόθηκε από την Επιτροπή για την Διεθνοποίηση και Αναγνώριση της Γενοκτονίας «Εύξεινος Λόγος».

Το βιβλίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, την επιμέλεια και μετάφρασή του είχε ο ίδιος ο συγγραφέας, ενώ υπάρχουν κείμενα δικά του καθώς και των Ταμέρ Τσιλινγκίρ, Γιάννη-Βασίλη Γιαϊλαλί, Μεράλ Γκεϊλανί, Ραγκίπ Ζαράκολου, Τιουρκάν Μπαλαμπάν και Σαΐτ Τσετίνογλου.

Σκοπός του βιβλίου είναι να κάνει γνωστή στο ελληνικό κοινό τη δραστηριότητα των ακτιβιστών που έζησαν ή ζουν στην Τουρκία και αγωνίζονται με μεγάλο κόστος για την ανάδειξη της γενοκτονίας, την ελευθερία, την αλήθεια, την ιστορία και την μνήμη.

«Επιπλέον είναι μια συμβολή στο μεγάλο ιστορικό πολιτικό και ηθικό αγώνα αναγνώρισης και αλήθειας. Αγώνα στον οποίο έχουμε μαζί μας συμπαραστάτες τους διανοούμενους από την Τουρκία τους πρωταγωνιστές για την αναγνώριση της γενοκτονίας» αναφέρει στο οπισθόφυλλο.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.