ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Τ' ομμάτια μ' φωτίαν παίρν'νε» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Χρήστου Ναβροζίδη (βίντεο)
«Τ’ ομμάτια μ’ φωτίαν παίρν’νε» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Χρήστου Ναβροζίδη (βίντεο)
27 Φεβ
0
Σχόλια

«Τ’ ομμάτια μ’ φωτίαν παίρν’νε» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Χρήστου Ναβροζίδη (βίντεο)

Με τίτλο «Τ’ομμάτια μ’ φωτίαν παίρν’νε», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες στο διαδίκτυο, ο Χρήστος Ναβροζίδης παρουσιάζει το νέο του σεβνταλίδικο τραγούδι στο οποίο συμμετέχει και η Νατάσα Τσακηρίδου. «Το τραγούδι είναι μια μουσική στα ηχοχρώματα μου. Είναι κάτι δικό μου με πολλές έννοιες» αναφέρει στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr ο νεαρός λυράρης και τραγουδιστής. «Είναι η μουσική της ψυχής μου και της μουσικής ταυτότητας που θέλω να έχω», τονίζει.

Τους στίχους έγραψε ο ίδιος με το δάσκαλό του στη λύρα, Ηλία Υφαντίδη.

«Είναι αυτονόητο γιατί επέλεξα τον δάσκαλο μου», μας λέει, τονίζοντας ότι δεν πέρασε κάποιος άλλος από το μυαλό του τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να πάρει στίχους. «Είναι ο δάσκαλος μου, όχι μόνο στην λύρα αλλά και στην υπόλοιπη ζωή μου», αναφέρει για τον Ηλία Υφαντίδη.

Όσον αφορά την επιλογή του ερωτικού στίχου λέει: «Δε θα μπορούσα να γράψω για κάτι άλλο πιστεύω, αφού ότι ζει πλέον η γενιά μου —ιδίως όσοι ζουν όπως εγώ σε μεγάλα αστικά κέντρα— έχει να κάνει με τον ερωτά κυρίως, κι όχι παραδείγματος χάριν με παρχάρια, ζώα κλπ».

Ο Χρήστος Ναβροζίδης επέλεξε στη νέα του δουλειά να συμμετέχει και η Νατάσα Τσακηρίδου, διότι «Η γυναικεία φωνή είναι κάτι που λείπει από τα ποντιακά μας τραγούδια, πόσο μάλλον μια τόσο καλή φωνή όπως της Νατάσας», αναφέρει, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και το ταλέντο της στο τραγούδι. «Πιστεύω πως βοήθησε —όπως και τα υπόλοιπα παιδιά— να βγάλουν το αποτέλεσμα που επιθυμούσα και αυτό κυρίως οφείλεται στην πολύ καλή συνεργασία που έχουμε», λέει και καταλήγει λέγοντας ότι «αυτή η δουλειά ήταν η αρχή. Υγεία να έχουμε και τα καλύτερα έρχονται».

Τέλος, στο τραγούδι παίζει καβάλι ο Αλέξανδρος Μιμίδης και νταούλι ο Παναγιώτης Κοπαλίδης.

Θοδωρής Μακρίδης

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.