ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Φωτιά στην Πάτρα: Κλειστό μέχρι νεωτέρας το Καραμανδάνειο νοσοκομείο – Κάηκαν σπίτια και αυτοκίνητα
Φωτιά στην Πάτρα: Κλειστό μέχρι νεωτέρας το Καραμανδάνειο νοσοκομείο – Κάηκαν σπίτια και αυτοκίνητα
fwtia stin patra
09 Ιούλ
0
Σχόλια

Φωτιά στην Πάτρα: Κλειστό μέχρι νεωτέρας το Καραμανδάνειο νοσοκομείο – Κάηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Η φωτιά στην Πάτρα που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (09.07.2024) έχει ως συνέπεια να ανασταλεί η λειτουργία του Καραμανδάνειου νοσοκομείου.

Η φωτιά στην κυριολεξία έγλειψε το νοσοκομείο, ενώ οι φλόγες μπήκαν στο τρίτο όροφο του Καραμανδανείου, αλλά η επέμβαση όλων ήταν άμεση. Με απόφαση του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, η λειτουργία του «Καραμανδανείου» νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας.

Η απόφαση ελήφθη κατά την διάρκεια έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, λόγω των προβλημάτων από την φωτιά στην περιοχή Γηροκομειού.

Επίσης, στην ίδια σύσκεψη αποφασίστηκε να επισκεφθεί αύριο το νοσοκομείο κλιμάκιο τεχνικών, ώστε να αποτιμήσει την έκταση των ζημιών που προκληθεί και να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την αποκατάστασή τους.

Τα παιδιά που νοσηλεύονταν στο Καραμανδάνειο μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Γενικό Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» και στο ΠΓΝΠ.

Να σημειωθεί ότι οι φλόγες «έγλειψαν» αυλές σπιτιών προκαλώντας ζημιές στα κτίρια. Επίσης κάηκαν ολοσχερώς και κάποια αυτοκίνητα, καθώς οι ιδιοκτήτες τους δεν μπόρεσαν να τα απομακρύνουν, καθώς προσπαθούσαν να σώσουν τα σπίτια τους.

Να σημειωθεί ότι συνεχή ήταν μηνύματα και από το 112, το οποίο καλούσε τον κόσμο να απομακρυνθεί από την περιοχή.

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.