ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο ιπτάμενος Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ με άλμα στα 5,92μ. (βίντεο)
Ο ιπτάμενος Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ με άλμα στα 5,92μ. (βίντεο)
30 Ιούν
0
Σχόλια

Ο ιπτάμενος Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ με άλμα στα 5,92μ. (βίντεο)

Το είπε και το έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής! Εννέα μέρες μετά το 5.92μ, πέρασε σήμερα το 5.93μ σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ των ανδρών, την πρώτη μέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος στο Βόλο.

Ο δευτεραθλητής Ευρώπης φέτος στη Ρώμη, χρειάστηκε έξι άλματα για να βελτιώσει το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ. Ξεκίνησε από το 5.40μ το οποίο πέρασε με τη 2η (είχε μεγάλη αναμονή όπως πάντα…) και συνέχισε περνώντας με την πρώτη το 5.62μ και το 5.72μ. Έχοντας μείνει μόνος του στον αγώνα, ο Καραλής έβαλε τον πήχη στο 5.93μ και πέρασε το ύψος με τη δεύτερη προσπάθεια για να γράψει και πάλι ιστορία.

Με το 5.93μ ο Καραλής είναι αυτή τη στιγμή στο Νο4 του κόσμου πίσω από τον Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) που έχει 6.24μ, τον Έρνεστ Ομπιένα (Φιλιππίνες) που έχει 5.97μ και τον Τιμπό Κολέ (Γαλλία) που πριν 10 μέρες πήδηξε 5.95μ.

Μετά το νέο ρεκόρ ο Καραλής έβαλε και πάλη τον πήχη στα 6 μέτρα τα οποία φάνηκε ότι τα έχει παρά τις αποτυχημένες του προσπάθειες.

Πηγή: protothema.gr / cosmote.tv

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.