ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Απόστολος Λύτρας: Ποινική δίωξη στην πρώην σύζυγό του – Ανοιχτό το ενδεχόμενο έκδοσης εντάλματος σύλληψης για τον ποινικολόγο
Απόστολος Λύτρας: Ποινική δίωξη στην πρώην σύζυγό του – Ανοιχτό το ενδεχόμενο έκδοσης εντάλματος σύλληψης για τον ποινικολόγο
(Φωτο: newsit.gr)
19 Ιούν
0
Σχόλια

Απόστολος Λύτρας: Ποινική δίωξη στην πρώην σύζυγό του – Ανοιχτό το ενδεχόμενο έκδοσης εντάλματος σύλληψης για τον ποινικολόγο

Ποινική δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στην πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα παραπέμθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Παράλληλα, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών στάλθηκαν αντίγραφα της δικογραφίας στην Εισαγγελία Εφετών για τις
περαιτέρω ενέργειές της για τον μηνυόμενο δικηγόρο, συνεργάτη του ποινικολόγου και στην ανακρίτρια Χρ.Σαλάππα προκειμένου να αποφανθεί, εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον Απόστολο Λύτρα.

Εφόσον διαπιστωθεί παράβαση των περιοριστικών όρων από τον ποινικολόγο, τότε θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Επισημαίνεται ότι στην Ευελπίδων βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19.06.24) και ο δικηγόρος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Θέμης Σοφός, προκειμένου να ενημερώσει την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία χειρίζεται την υπόθεση, για την παραβίαση του περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου ζητώντας, σύμφωνα με τον νόμο, την αντικατάσταση των όρων αυτών με την προσωρινή του κράτηση.

Νωρίτερα την Τετάρτη, ο Θέμης Σοφός, μιλώντας στο Open, τόνισε ότι χθες το βράδυ δημιουργήθηκε ένα viber group, στο οποίο η Σοφία Πολυζωγοπούλου μετείχε χωρίς τη θέλησή της και τη συναίνεσή της, γεγονός που σηματοδοτεί παραβίαση των όρων συναναστροφής.

«Τα μηνύματα έχουν προτρεπτικό χαρακτήρα, όχι παραινετικό, μηνύματα μίας ομάδας ανθρώπων που σίγουρα θέλουν να ασκήσουν πιέσεις στη Σοφία. Θα τεθούν σε γνώση της ανακρίτριας», είπε ο κ. Σοφός.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες από το περιβάλλον της Σοφίας Πολυζωγοπούλου αναφέρουν ότι ο Απόστολος Λύτρας μέσω του viber group έστειλε πάνω από 10 μηνύματα στη στη σύζυγό του, στο ένα εκ των οποίων ανέφερε χαρακτηριστικά: «δώσε τα ρούχα και τα λεφτά».

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.