ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ηλεία – «Της έριξε μια πέτρα στο κεφάλι»: Συγκλονίζουν οι συγγενείς άλλου ανήλικου κοριτσιού που έπεσε θύμα του ίδιου δράστη
Ηλεία – «Της έριξε μια πέτρα στο κεφάλι»: Συγκλονίζουν οι συγγενείς άλλου ανήλικου κοριτσιού που έπεσε θύμα του ίδιου δράστη
(Φωτο: newsit.gr)
11 Ιούν
0
Σχόλια

Ηλεία – «Της έριξε μια πέτρα στο κεφάλι»: Συγκλονίζουν οι συγγενείς άλλου ανήλικου κοριτσιού που έπεσε θύμα του ίδιου δράστη

«Της έριξε μια πέτρα στο κεφάλι και την έβαλε στο μηχανάκι»: Με αυτά τα λόγια, η αδερφή του προηγούμενου κοριτσιού που έπεσε θύμα του 37χρονου στην Ηλεία -εκείνο ήταν 14 ετών τότε- περιέγραψε στο LiveNews τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η δική της αδερφή, η οποία όπως κατήγγειλε έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο δράστη.

Το κορίτσι αυτό, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον άνθρωπο, που χρόνια μετά θα αφαιρούσε κατά ομολογία του, τη ζωή μιας άλλης ανήλικης: Της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία.

Συγκεκριμένα, η αδερφή του κοριτσιού, το οποίο τότε είχε μεταφέρει παρά τη θέλησή του στα βράχια, για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του, περιέγραψε στο LiveNews:

«Την χτύπησε με μία πέτρα στο κεφάλι και την έβαλε στο μηχανάκι. Μόλις άνοιξε η αδερφή μου τα μάτια, λέει τι θέλω εδώ; Η αδερφή μου είχε χτύπημα στο κεφάλι και του λέει: Δε θα πω τίποτα αρκεί να πάω στο σπίτι μου. Γιατί αυτός ήθελε να την σκοτώσει, την είχε πιάσει από το λαιμό…»

«Πήγαμε στην αστυνομία. Την αδερφή μου δεν την έβλεπα καλά. Δεν την πίστεψε κανείς»…

Όπως είπε η μητέρα του -τότε- 14χρονου κοριτσιού, στην εκπομπή TLIVE, στη δική τους περίπτωση, ο δράστης «την έριξε στα βράχια! Έχασε τις αισθήσεις της και της έβαλε τα χέρια στο λαιμό»!

Σύμφωνα με την ίδια, ο λόγος που την δική της κόρη την άφησε να φύγει ζωντανή ο δράστης, ήταν γιατί τον διαβεβαίωσε ότι δε θα πει τίποτα, πουθενά για αυτό που έγινε.

Φυσικά το κορίτσι μίλησε όταν απομακρύνθηκε από τον δράστη. Δυστυχώς όμως, εκείνος συνέχισε να κυκλοφορεί ελεύθερος, μέχρι που πήρε τη ζωή από ένα άλλο ανήλικο κορίτσι, την 11χρονη Βασιλική.

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.