ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ευρωπαϊκό στίβου: Στον τελικό με δύο άλματα η Στεφανίδη
Ευρωπαϊκό στίβου: Στον τελικό με δύο άλματα η Στεφανίδη
(Φωτο: Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
08 Ιούν
0
Σχόλια

Ευρωπαϊκό στίβου: Στον τελικό με δύο άλματα η Στεφανίδη

Με άνεση προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη, κάνοντας μόλις δύο άλματα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που φιλοξενείται στη Ρώμη.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ αποφάσισε να κάνει έναν εύκολο αγώνα και να κουραστεί όσο λιγότερο γίνεται, αφήνοντας τα 4.10μ, 4.25μ και 4.40μ για να μπει απευθείας στα 4.50μ- ύψος που φαινόταν πως θα έδινε πρόκριση. Η ίδια ξεκίνησε με ένα άκυρο άλμα, παίρνοντας τον πήχη με τα πόδια, αλλά στη δεύτερη προσπάθειά της έκανε ένα πεντακάθαρο άλμα που της έδωσε και την πρόκριση στον τελικό.

Αξίζει να θυμίσουμε πως η Στεφανίδη στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό του 2022 είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο ενώ συνολικά έχει τέσσερα μετάλλια σε Ευρωπαϊκά.

Παράλληλα, η Ελένη Κλαούντια Πόλακ έμεινε στο 4.40μ και εκτός τελικού ενώ το ίδιο έγινε και με την Αριάδνη Αδαμοπούλου, η οποία ναι μεν δεν μπήκε στον τελικό αλλά έδειξε εξαιρετικά δείγματα για την πρώτη της συμμετοχή στη διοργάνωση.

 

 

Πηγή: gazzetta.gr/Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.