ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εύβοια: Φωτιά στην περιοχή του Αλμυροποτάμου - 112 για τους κατοίκους - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Εύβοια: Φωτιά στην περιοχή του Αλμυροποτάμου – 112 για τους κατοίκους – Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις
(Φώτο : protothema.gr)
06 Ιούν
0
Σχόλια

Εύβοια: Φωτιά στην περιοχή του Αλμυροποτάμου – 112 για τους κατοίκους – Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Μήνυμα από το 112 έλαβαν πριν από λίγο  οι κάτοικοι στην περιοχή του Αλμυροποτάμου στην Εύβοια, μετά από φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Ηδη, επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που ενισχύονται περαιτέρω.

 

fwtia-evoia

Στο σημείο της φωτιάς, η οποία βρίσκεται στην περιοχή Σάμαρη αναμεσα στον Αλμυροπόταμο και το χωριό Ζάρακες, πριν από λίγο ξεκίνησε τις ρίψεις για την κατάσβεση της φωτιάς το πρώτο ελικόπτερο που έφτασε στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από κολώνα ηλεκτρισμού.  Στο πύρινο μέτωπο δίνουν μάχη με τις φλόγες Πυροσβεστικές δυνάμεις απ όλη την Εύβοια, εθελοντές και οχήματα του δήμου Καρύστου

elikoptero

fwtia-_evoia-1

Η φωτιά πλέον άλλαξε πορεία και κατευθύνεται προς το χωριό του Άνω Αλμυροποτάμου και είναι ορατή από την παραλία.

Σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση της πυροσβεστικής, η φωτιά αυτή τη στιγμή έχει διάσπαρτες εστίες, ωστόσο η εικόνα είναι λίγο καλύτερη και εξακολουθούν να μην απειλούνται σπίτια.

 

 

Πηγή : protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.