ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τσιτσιπάς: Με μεγάλη ανατροπή στον τρίτο γύρο του διπλού τ' αδέρφια
Τσιτσιπάς: Με μεγάλη ανατροπή στον τρίτο γύρο του διπλού τ’ αδέρφια
(Φώτο : gazzetta.gr)
04 Ιούν
0
Σχόλια

Τσιτσιπάς: Με μεγάλη ανατροπή στον τρίτο γύρο του διπλού τ’ αδέρφια

Τους υπερασπιστές του τίτλου στο Roland Garros πέταξαν εκτός τ’ αδέρφια Τσιτσιπά, επικρατώντας των Ιβάν Ντόντιγκ και Όστιν Κράιτσεκ με 4-6, 7-5, 6-3, παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο στο διπλό της διοργάνωσης.

Οι Έλληνες τενίστες, αν και στο πρώτο σετ δεν ήταν όσο ανταγωνιστικοί χρειαζόταν, από το δεύτερο και μετά πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και έφεραν το ματς… τούμπα. Πιο συγκεκριμένα, στο εναρκτήριο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι με τους κατόχους του περυσινού τίτλου να κάνουν break στο 7ο game. Αυτό ήταν αρκετό, ώστε τ’ αδέρφια Τσιτσιπά να βρεθούν πίσω στο σκορ του αγώνα.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τις δύο δυάδες να είναι σταθερές πίσω από το σερβίς τους και να… σβήνουν κάθε απειλή για break. Το σκορ έφτασε ισόπαλο στο 5-5, σημείο στο οποίο τ’ αδέρφια Τσιτσιπά έκαναν την αντεπίθεσή τους και με δύο game σερί έκαναν το 7-5 στέλνοντας το ματς σε τρίτο σετ.

Στο τρίτο σετ οι Έλληνες τενίστες είχαν το μομέντουμ και μόλις στο δεύτερο game… έσπασαν το σερβίς των αντιπάλων τους (2-0). Οι ίδιοι κατάφεραν να σβήσουν τα break points των αντιπάλων τους στο 5ο game, ενώ στο 6ο game δεν άδραξαν την ευκαιρία για νέο break. Η διαφορά των δύο games διατηρήθηκε από τον Στέφανο και τον Πέτρο Τσιτσιπά με αποτέλεσμα στο 9ο game να κλείσουν το σετ (6-3) και να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Στον τρίτο γύρο οι αδερφοί Τσιτσιπά θ’ αντιμετωπίσουν τους νικητές του ματς Αντρεότσι/Χιτζικάτα – Γκινάρ/Ζακ.

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.