ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κωπηλασία: Ολυμπιακή πρόκριση για τους Παπακωνσταντίνου-Γκαϊδατζή στο ελαφρύ διπλό σκιφ
Κωπηλασία: Ολυμπιακή πρόκριση για τους Παπακωνσταντίνου-Γκαϊδατζή στο ελαφρύ διπλό σκιφ
(Φώτο : gazzetta.gr)
22 Μάι
0
Σχόλια

Κωπηλασία: Ολυμπιακή πρόκριση για τους Παπακωνσταντίνου-Γκαϊδατζή στο ελαφρύ διπλό σκιφ

Το τέταρτο ελληνικό πλήρωμα της κωπηλασίας που θα αγωνιστεί στο Παρίσι είναι γεγονός και αποτελείται από τους Αντώνη Παπακωνσταντίνου και Πέτρο Γκαϊδατζή.

Οι δύο πρωταθλητές αγωνίστηκαν στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών της προ-Ολυμπιακής ρεγκάτας της Λουκέρνης και κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 06:26.29, για να πάρουν το ένα από τα δύο διαθέσιμα (και τελευταία) εισιτήρια που δίνονταν στον αγώνα.

Το συγκεκριμένο πλήρωμα έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα τρία επιτυχημένα πληρώματα που έχουν τσεκάρει επίσης τη θέση τους για Παρίσι, με τις Φίτσιου-Κοντού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών να έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στον ίδιο αγώνα και μόλις λίγα λεπτά πριν τους Παπακωνσταντίνου-Γκαϊδατζή.

Παράλληλα, στην προ-Ολυμπιακή ρεγκάτα, οι Ιωάννης Καλανδαρίδης και Νίκος Χωλόπουλος αγωνίστηκαν στο διπλό σκιφ ανδρών κατακτώντας την πέμπτη θέση που δυστυχώς δεν ήταν αρκετή για να τους δώσε Ολυμπιακή πρόκριση.

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.