ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Άγιοι Ανάργυροι: Τι ποινές αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα
Άγιοι Ανάργυροι: Τι ποινές αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα
(Φωτο: newsbomb.gr)
09 Μάι
0
Σχόλια

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ποινές αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

Το πόρισμα της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων που έκανε έρευνα για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων αναμένεται να παραδοθεί στον γενικό αστυνομικό διευθυντή Αττικής την Παρασκευή.

Όπως αναφέρουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, πειθαρχικές κυρώσεις αναμένεται να έχουν τέσσερις από τους συνολικά πέντε αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση της Κυριακής Γρίβας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία λένε ότι ο «πέλεκυς» για την επόπτρια που ήταν μπροστά στο συμβάν αναμένεται να είναι βαρύς, όπως βαρύς πιθανότατα να είναι και για τον σκοπό του αστυνομικού τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Μικρότερες ποινές θα έχει η οδηγός της επόπτριας και ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, ενώ δεν αποκλείεται να μην δοθεί πειθαρχική ποινή στην αξιωματικό υπηρεσίας.

Ποιες ποινές αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί για τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους

Οι ποινές με τις οποίες είναι αντιμέτωποι οι αστυνομικοί, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα «βαριές».

Μερικές από αυτές που ενδέχεται να έχουν οι αστυνομικοί, είναι παράβαση καθήκοντος και παράληψη λύτρωσης για απώλεια ζωής που επιφέρουν, το ερώτημα της απόταξης από το σώμα, την αργία με απώλεια μισθού, αργία έως 1,5 έτος ή και μη απολαβή μισθού για 6 ή 7 μήνες.

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.