ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω κρατήσει θυμό για τη γυναίκα που μου έριξε το βιτριόλι
Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω κρατήσει θυμό για τη γυναίκα που μου έριξε το βιτριόλι
(Φώτο : newsit.gr)
02 Μάι
0
Σχόλια

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω κρατήσει θυμό για τη γυναίκα που μου έριξε το βιτριόλι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για την επίθεση με βιτριόλι που της άλλαξε ριζικά τη ζωή, βάζοντάς την σε μια μακρά πορεία θεραπείας και αποκατάστασης που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

«Μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Δεν το κάνω για τους άλλους, με κάνει εμένα χαρούμενη. Όση ενσυναίσθηση και να είχα πριν το συμβάν, δεν ήξερα τον τρόπο για να τη διοχετεύσω. Τώρα αυτό έχει αλλάξει», τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Και υπογράμμισε: «Όταν συμβαίνει κάτι πολύ δύσκολο στους ανθρώπους, πρέπει για να αντέξουν να βγάλουν πράγματα από τη ζωή τους που τους «τρώνε» την ενέργεια. Δεν ξέρουμε τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας».

«Όταν φτάνεις στο μηδέν, μπορεί και υπό του μηδενός, δεν έχεις την πολυτέλεια να αφήσεις τον θυμό να σε κυριεύσει. Αυτό μόνο κακό θα σου κάνει και θα σε κρατήσει πίσω. Ίσως, όταν νιώσω στο μέλλον ότι ξαναπατάω στα πόδια μου και νιώσω ασφάλεια στο θέμα της υγείας, φοβάμαι μήπως μου βγει αυτό το συναίσθημα. Δεν ξέρω αν θεωρείται υγιές το ότι δεν έχω περάσει από αυτό το μονοπάτι», εξομολογήθηκε.

«Έκανα ένα crash test με την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη, πήρα μια γεύση, μου έμαθε πολλά αλλά δεν ήταν αυτό που περίμενα. Το περίμενα πιο εύκολο. Αυτό που κοιτάζεις την κάμερα είναι δύσκολο», σχολίασε.

«Αν νιώσω κάπου άνετα πολύ ευχαρίστως θα συμμετείχα στην τηλεόραση, δεν μου αρέσει να είμαι γλάστρα, θέλω η παρουσία μου να έχει σκοπό» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Ακόμα και στο δικαστήριο είχα πει στον εαυτό και στην οικογένειά μου ότι δεν θέλω φωνές, δεν θέλω άσχημες καταστάσεις. Ήθελα να πω στους δικαστές τι έχω περάσει και να φύγω. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένη. Στις στιγμές του μεγάλου πόνου εκεί προφανώς έχω θυμώσει, έχω βρίσει και έχω φωνάξει», παραδέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Για τη γυναίκα που της επιτέθηκε είπε:

«Δεν λέω ότι αυτής της γυναίκας δεν αξίζει να της θυμώσω ή να είναι εκεί που είναι. Εγώ δεν το επιδιώκω, δεν το σκέφτομαι. Η συγχώρηση έχει να κάνει με μας. Αν σκέφτομαι μέρα νύχτα ότι θέλω να της συμβεί αυτό, χάνεις χρόνο, φεύγεις από τον στόχο σου, καταναλώνεις ενέργεια».

«Είναι γνωστό ότι δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και έχω αναζητήσει λύση στο εξωτερικό για να βάλω ένα πρόσθετο μέλος. Εδώ στην Ελλάδα έχουν την τεχνογνωσία σε τέτοια θέματα αλλά όχι την εμπειρία», απάντησε σε σχετική ερώτηση για το μέλλον των επεμβάσεων που θα πρέπει να κάνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 

 

 

Πηγή : newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.