ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο Βελόπουλος ή οποιοσδήποτε πολιτικός»
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο Βελόπουλος ή οποιοσδήποτε πολιτικός»
(Φώτο : newsbomb.gr)
26 Απρ
0
Σχόλια

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο Βελόπουλος ή οποιοσδήποτε πολιτικός»

«Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο Βελόπουλος ή οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός» είναι το μήνυμα που έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, εκπέμποντας πολλαπλά μηνύματα λίγο πριν τη σημερινή κοινή επίσκεψη του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Δήλεσι και στον Ωρωπό, σε δομές που στηρίζει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

«Η εκκλησία μας καλεί όλους να αγαπά ο ένας τον άλλον να σέβεται ο ένας τον άλλον. Καθένας κάνει έναν αγώνα μόνος του και με τους άλλους», σημείωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχει ο λόγος του θεού, η εκκλησία λέει ”δεν κάνω διακρίσεις”, πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχει διαφορά στην αντιμετώπιση των θεμάτων, αλλιώς τα βλέπει ο πολιτικός και αλλιώς ο πιστός».

«Εμείς αγαπάμε όλους τους ανθρώπους», τόνισε και συμπλήρωσε: «Έχουμε σταθερές γραμμές, δεν κάνουμε ούτε αυτό που θα μας πει ο Κυριάκος Βελόπουλος ούτε οποιαδήποτε πολιτικός, σεβόμαστε τους ανθρώπους».

«Δεν μπορώ να πάω σε πράγματα που δεν τα λέει το Ευαγγέλιο και εκείνος μπορεί να έχει τις απόψεις του, δεν μπορώ να ταυτιστώ με συμφέροντα προσωπικά», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.