ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Γιώργος Λυγγερίδης: «Η θυσία του ας είναι το έναυσμα για μία ασφαλή κοινωνία», λέει η ξαδέλφη του
Γιώργος Λυγγερίδης: «Η θυσία του ας είναι το έναυσμα για μία ασφαλή κοινωνία», λέει η ξαδέλφη του
(Φωτο: newsit.gr)
25 Απρ
0
Σχόλια

Γιώργος Λυγγερίδης: «Η θυσία του ας είναι το έναυσμα για μία ασφαλή κοινωνία», λέει η ξαδέλφη του

Η ξαδέλφη του Γιώργου Λυγγερίδη, Κατερίνα, ανέφερε σήμερα (25/04) εμφανώς συγκινημένη πως «είναι υποχρέωση όλων μας και της αστυνομίας να επέλθει η δικαιοσύνη στη μνήμη του ήρωά μας, του Γιώργου Λυγγερίδη».

Όπως τόνισε για τον αστυνομικό των ΜΑΤ, «δολοφονήθηκε άδικα και άνανδρα εν ώρα καθήκοντος», προσθέτοντας ότι «έχουμε όλοι ένα μερίδιο ευθύνης ως πολίτες, γιατί κανείς δεν δρα και δεν μιλά για να παταχθεί η βία».

«Μένουμε αμέτοχοι γιατί φοβόμαστε μην μπλέξουμε, μέχρι να μας χτυπήσει η πόρτα και να χάσουμε έναν δικό μας άνθρωπο. Όταν βλέπουμε έναν εγκληματία στα 16, στα 18 και δεν κάνουμε κάτι αλλά συνεχίζουμε να πηγαίνουμε κανονικά στα γήπεδα. Ξέρετε γιατί γίνετε αυτό; Γιατί ξέρουμε ότι δεν θα έλθει η τιμωρία σε αυτούς τους ανθρώπους και θα είναι ελεύθεροι», συμπλήρωσε.

«Αυτό που ζητάμε, είναι να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να βοηθήσουμε όλοι να πάψει αυτή η εγκληματικότητα στην κοινωνία και ο φόβος, να έλθει η ειρήνη και η τάξη. Ας είναι η θυσία του Γιώργου το έναυσμα για μία ασφαλή κοινωνία. Θα πρέπει να πάρουμε παράδειγμα από αυτά τα παιδιά και όχι από τους εγκληματίες» κατέληξε η ξαδέλφη του Γιώργου Λυγγερίδη.

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.