ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Γιώργος Μπινιάρης με το ‘Μακεδονία ξακουστή’ και με ψυχή απέναντι στον κορυφαίο Ιρανό Azizpour (βίντεο)
Ο Γιώργος Μπινιάρης με το ‘Μακεδονία ξακουστή’ και με ψυχή απέναντι στον κορυφαίο Ιρανό Azizpour (βίντεο)
(Φώτο : ufight.gr)
24 Απρ
0
Σχόλια

Ο Γιώργος Μπινιάρης με το ‘Μακεδονία ξακουστή’ και με ψυχή απέναντι στον κορυφαίο Ιρανό Azizpour (βίντεο)

Με τον Ιρανό Iraj Azizpour αγωνίστηκε στο ‘Senshi 21’ ο ψυχωμένος Έλληνας μαχητής Γιώργος Μπινιάρης στην πιο δύσκολη και απαιτητική πρόκληση της καριέρας του ως τώρα.

Και αυτό διότι ο αντίπαλός του έχει υπάρξει heavyweight πρωταθλητής του Kunlun Fight, ενώ διαθέτει αξιοσημείωτες νίκες απέναντι σε αθλητές όπως οι Ismael Londt, Anderson Silva, καθώς και με τον light heavyweight πρωταθλητή του ONE, τον Roman Kryklia.

Παρότι o Μπινιάρης είχε ταλαιπωρηθεί από πυρετό την τελευταία εβδομάδα και βρέθηκε κοντά στο να μην συμμετάσχει στην διοργάνωση, εντούτοις έσφιξε τα δόντια και δεν έκανε πίσω.

Ξεχώρισε η είσοδός του στο ρινγκ με το ‘Μακεδονία ξακουστή’ να αντηχεί στην Βάρνα της Βουλγαρίας.

Αγωνιστικά ο Azizpour πέτυχε νοκ ντάουν με καλά τοποθετημένη γροθιά, όμως ο Μπινιάρης σηκώθηκε στον πρώτο γύρο και πάλεψε μέχρι τέλους το ματς όταν και ένα γόνατο στο σώμα σε παλιό του τραυματισμό δεν του επέτρεψε να συνεχίσει.

Μόνο υπερηφάνεια για τον Μπινιάρη που δεν έκανε πίσω στην πρόκληση έχοντας στην γωνία του πάντα τον Γιώργο Περγιάλη.

 

 

 

Πηγή : ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.