ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Άγιοι Ανάργυροι: Σε «ειδικό δωμάτιο» στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής
Άγιοι Ανάργυροι: Σε «ειδικό δωμάτιο» στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής
(Φωτο: newsit.gr)
15 Απρ
0
Σχόλια

Άγιοι Ανάργυροι: Σε «ειδικό δωμάτιο» στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής

Σε ειδικό «δωμάτιο ηρεμίας» επενδεδυμένο με αφρολέξ στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, μετεφέρθη ο 39χρονος σφαγέας της Κικής στους Αγίους Αναργύρους το βράδυ της 1/4/24.

Ο δολοφόνος των Αγίων Αναργύρων, μετά το εξιτήριο που πήρε λίγο μετα τις 12 το μεσημέρι απο το Τζάνειο Νοσοκομείο και αφού η διεύθυνση των φυλακών πήρε στα χέρια τον ιατρικό του φάκελο, αποφάσισαν πως η ιδανική λύση ειναι η μεταφορά του όχι στο σωφρονιστικό κατάστημα Κ1 όπου εκρατείτο πριν την… απόπειρα αυτοκτονίας με τους επιδέσμους που στερέωσε σε μια βίδα για να απαγχονιστει αλλά στην ψυχιατρική πτέρυγα.

Βεβαια οπως τονίζουν «πηγές» στο newsit.gr, η μεταφορά στο ΨΚΚ δεν έχει να κάνει με κάποια ένδειξη για ψυχιατρική διαταραχή αλλά τον τοποθέτησαν εκεί, προκειμένου να τεθεί σε παρακολούθηση για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

Μάλιστα, κρατείται σε έναν ειδικό χώρο όπου ονομάζεται «δωμάτιο ηρεμίας» όπου θεωρείται κελί ασφαλείας καθώς οι τοίχοι είναι επενδεδυμένοι με αφρολέξ προκειμένου να αποφεύγεται το ενδεχόμενο τραυματισμού.

Μάλιστα, στον συγκεκριμένο χώρο ο 39χρονος κρατείται μόνος του ενώ μετά απο εντολή της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής ο σφαγέας των Αγίων Αναργύρων θα εποπτεύεται 24ωρες το 24ωρο με τους σοφρωνιστικούς υπαλληλους να τσεκάρουν κάθε 15 λεπτά αν όλα βαίνουν καλώς μέσα στο «δωμάτιο ηρεμίας» και ο κρατούμενος ειναι οκ.

Συμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο δολοφόνος ειναι ήρεμος, υποτονικός, αποφεύγει να απαντά σε ερωτήσεις, επαναλαμβάνοντας πως δεν θυμάται τίποτα.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.