ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συγκίνηση στη Ραχιά - Ο Άλκης κοιτούσε από ψηλά!
Συγκίνηση στη Ραχιά – Ο Άλκης κοιτούσε από ψηλά!
(Φώτο : veriotis.gr)
15 Απρ
0
Σχόλια

Συγκίνηση στη Ραχιά – Ο Άλκης κοιτούσε από ψηλά!

Το ποδοσφαιρικό τουρνουά παλαιμάχων στην μνήμη του Άλκη Καμπανού διεξήχθη στο γήπεδο της Ραχιάς, το απόγευμα του Σαββάτου 13 Απριλίου 2024.

Στο τουρνουά συμμετείχαν, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ημαθίας “Η Ομόνοια”, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ημαθίας “Οι Αετοί” Λυκογιάννης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ημαθίας και οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Ράχης.

Το πρώτο ματς μεταξύ Παλαιμάχων Ράχης και των “Αετών” έληξε με σκορ 3-1 υπέρ της Ράχης, ενώ το δεύτερο ματς μεταξύ των Εκπαιδευτικών και της “Ομόνοιας” έληξε με σκορ 2-1 υπέρ των Εκπαιδευτικών.

Στον τελικό οι Εκπαιδευτικοί κυριάρχησαν αγωνιστικά απέναντι στους Παλαίμαχους Ράχης και νίκησαν με 2-0, σηκώνοντας την κούπα του τουρνουά.

Ωστόσο, όπως τονίζουν η διοργανωτές, πραγματικός νικητής ήταν το ποδόσφαιρο, θέλοντας να στείλουν “ηχηρό” μήνυμα κατά της οπαδικής βίας. Το “παρών” στις κερκίδες του γηπέδου έδωσαν και οι γονείς του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης και Μελίνα.

 

 

 

Πηγή : veriotis.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.