ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μεσολόγγι: Αποκάλυψη - Αυτό ήταν το σχέδιο του κρεοπώλη για να δολοφονήσει τον Μπάμπη
Μεσολόγγι: Αποκάλυψη – Αυτό ήταν το σχέδιο του κρεοπώλη για να δολοφονήσει τον Μπάμπη
(Φώτο : newsbomb.gr)
13 Απρ
0
Σχόλια

Μεσολόγγι: Αποκάλυψη – Αυτό ήταν το σχέδιο του κρεοπώλη για να δολοφονήσει τον Μπάμπη

Απίστευτες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ο οποίος δολοφονήθηκε την 4η Ιανουαρίου από τον 50χρονο κρεοπώλη φίλο του.

Όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN το στίγμα του κινητού του 50χρονου κρεοπώλη είχε εντοπιστεί στο σημείο της δολοφονίας. Αυτό που προκύπτει, ωστόσο, είναι η εμπλοκή και άλλων ατόμων, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα η ανακρίτρια θα καλέσει αρκετά πρόσωπα για κατάθεση.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπάμπης δέχτηκε τον πυροβολισμό πισώπλατα από απόσταση πέντε μέτρων, δηλαδή δεν υπήρξε ποτέ μάχη σώμα με σώμα ανάμεσα στους δυο άνδρες.

«Έχουμε συνέχεια από το γαϊτανάκι στα ψεύδη του κρεοπώλη. Η άρση απορρήτου μας δίνει ένα ακόμη όπλο για να δείξουμε πως ο κρεοπώλης λέει μόνο ψέματα. Μην εκπλαγούμε αν δούμε στην εξίσωση και το θέμα της αρχαιοκαπηλίας που προέκυψε λίγες ημέρες μετά», ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

«Το γεγονός πως έχουμε το στίγμα του φερόμενου ως δράστη στο σημείο της δολοφονίας, ενισχύει την άποψη πως πήρε την καραμπίνα του Μπάμπη, το οποίο όμως όπλο δεν έχει βρεθεί. Βλήθηκε με ένα φυσίγγι για κυνήγι αγριογούρουνου. Ενισχύεται η άποψη πως αυτουργός είναι μόνος ένας και δεν είναι περισσότεροι γιατί δεν υπάρχουν στίγματα από άλλα κινητά. Αν κάποιος γνώριζε ή αν ήταν έμμεσος συνεργός ή αν υπάρχει υπόθαλψη εγκληματία, αυτό είναι υπό διερεύνηση», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Θέλω να ρωτήσω τον προφυλακισμένο γιατί το έκανε»

«Θέλω να ρωτήσω τον προφυλακισμένο γιατί το έκανε», δήλωσε η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου που βρέθηκε δολοφονημένος στο Μεσολόγγι, μιλώντας στον Alpha.

Η ίδια συμπλήρωσε πως ο γιος της πήγε αμέριμνος να συναντήσει τον προφυλακισμένο κρεοπώλη και έκτοτε δεν τον είδε ξανά. Παράλληλα, φρόντισε να ευχαριστήσει τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους, στην εύρεση της σορού του Μπάμπη Κούτσικου.

Χαρακτηριστικά η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου δήλωσε: «Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, -που πιστεύω πως γνωρίζει- ας πάει να μιλήσει στη Δικαιοσύνη. Δεν είναι αργά! Να μάθουμε κι εμείς κάτι».

Ο 31χρονος δολοφονήθηκε στις 4 Ιανουαρίου στον Κάμπο του Ευηνοχωρίου, ενώ σήμερα, κατά τα λεγόμενα της μητέρας του ήταν «τα τρίμηνα και ακόμα δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης». Συμπλήρωσε πως «ο ιατροδικαστής μας είπε ότι στις 21 Μαρτίου έφυγαν για Αθήνα, αλλά πότε θα βγουν τα αποτελέσματα, δεν έχουμε ιδέα».

Αναφορικά με τα μηνύματα που εστάλησαν στον Μπάμπη Κούτσικο την ημέρα της δολοφονίας του, η μητέρα του είπε: «Εστάλησαν και στην υπόλοιπη παρέα απ’ τον ίδιους αριθμούς». Τόνισε ωστόσο πως αν κάποιος καλέσει τους εν λόγω αριθμούς, δεν αντιστοιχούν σε συνδρομητή. «Πρέπει να ψαχτούν, να δούμε σε ποιους ανήκουν».

Η ίδια θέλει απλώς να απευθύνει ένα ερώτημα στον άνθρωπο που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου. «Θέλω να τον ρωτήσω γιατί το έκανε».

«Απ’ όλη την παρέα των κυνηγών μόνο μ’ έναν έχω συναντηθεί τυχαία. Οι υπόλοιποι έχουν χαθεί», συμπλήρωσε η ίδια.

Παράλληλα, η αποκάλυψη ότι ένας αριθμός έστειλε μήνυμα στον 31χρονο και στην παρέα του και από τότε… έκλεισε, έχει προκαλέσει νέα ανατροπή στην εν λόγω υπόθεση.

«Εστάλησαν κοινά μηνύματα σε όλη την παρέα από έναν αριθμό. Το νούμερο αυτό είναι μόνιμα κλειστό», ανέφερε η μητέρα του 31χρονου μιλώντας στον ALPHA.

Νωρίτερα, το STAR είχε αποκαλύψει πως η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, έχει δείξει απευθείας εμπλοκή στον θάνατο του 31χρονου, για τον οποίο κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ένας 51χρονος κρεοπώλης.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της οικογένειας Κούτσικου, Κώστας Δημόπουλος, ο οποίος τόνισε πως θα υπάρξουν «εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη, η μια εκ των δυο γυναικών είναι baby sitter, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως δεν θα είναι έκπληξη αν εμπλακεί κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας στη δολοφονία της 4ης Ιανουαρίου.

 

 

 

Πηγή : newsbomb.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.