ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Άγιοι Ανάργυροι: «Λύστε με, θέλω να φύγω από εδώ» φωνάζει μέσα από το νοσοκομείο ο δολοφόνος της Κυριακής
Άγιοι Ανάργυροι: «Λύστε με, θέλω να φύγω από εδώ» φωνάζει μέσα από το νοσοκομείο ο δολοφόνος της Κυριακής
12 Απρ
0
Σχόλια

Άγιοι Ανάργυροι: «Λύστε με, θέλω να φύγω από εδώ» φωνάζει μέσα από το νοσοκομείο ο δολοφόνος της Κυριακής

Ο δολοφόνος της αδικοχαμένης Κυριακής που κατέρρευσε από τις μαχαιριές του πρώην συντρόφου της στους Αγίους Αναργύρους, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε από το «Αττικόν» μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, ενώ έξι ψυχίατροι που τον εξέτασαν, αποφάνθηκαν ότι δεν χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας.

 

«Λύστε με, θέλω να φύγω από εδώ, θέλω να μιλήσω με τους γονείς μου, με τη μάνα μου. Γιατί δεν με αφήνετε να μιλήσω μαζί τους; Δεν θέλω να μπω φυλακή ούτε να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, θέλω να φύγω», είναι τα λόγια του 39χρονου μέσα από το νοσοκομείο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής (12.04.24).

Μάλιστα, είναι δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, φωνάζει, έχει ένταση και δεν είναι συνεργάσιμος.

Υπενθυμίζεται πως όπως είχε αποκαλύψει το newsit.gr, οι δύο ψυχίατροι που τον εξέτασαν στο «Αττικόν», τονίζουν στη γνωμάτευσή τους πως ο 39χρονος έχει χειριστική συμπεριφορά και δεν αποκλείεται να στήσει ανάλογο «αυτοκτονικό σκηνικό» στο κελί.

Υπό αυτό τον φόβο εξάλλου, ο Κορυδαλλός αρνήθηκε την επιστροφή του στις φυλακές, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και τη νοσηλεία του στο «Αττικόν».

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.