ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αγίοι Ανάργυροι: Δεν την αφήνουν να ησυχάσει ούτε τώρα που τη σκότωσε - Ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής
Αγίοι Ανάργυροι: Δεν την αφήνουν να ησυχάσει ούτε τώρα που τη σκότωσε – Ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής
(Φωτο: newsit.gr)
11 Απρ
0
Σχόλια

Αγίοι Ανάργυροι: Δεν την αφήνουν να ησυχάσει ούτε τώρα που τη σκότωσε – Ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τον 39χρονο που δολοφόνησε την 28χρονη πρώην σύντροφο του έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Πιο συγκεκριμένα, συγγενείς και φίλοι του 39χρονου υποστηρίζουν πως ο πατέρας της Κυριακής ήταν απών από την ζωή της κόρης του, πως δεν είχαν σχέσεις τα τελευταία 10 χρόνια και υποστήριξαν πως η οικογένεια του δράστη, ήταν σαν δική της.

«Ντράπηκε και η ντροπή»

Ο πατερας της 28χρονης μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» αποκαλύπτει και διαψεύδει τα όσα εκείνοι ανέφεραν, και μέσω συνομιλίων αποδεικνύει πως όχι μόνο επικοινωνούσαν αλλά και πως του είχε ζητήσει βοήθεια στην μετακόμιση της, όταν χώρισε με τον πρώην σύντροφο και δολοφόνο της.

Παράλληλα, εξηγεί πως είναι αδύνατο να είχε αυτού του είδους σχέση με την οικογένεια του δολοφόνου της και τονίζει πως: «Αν συνεχίσουν σε αυτή τη σπίλωση, θα προχωρήσω σε κάθε νόμιμη ενέργεια».

«Μετά τις σχετικές δηλώσεις συγγενικού προσώπου του δολοφόνου θέλω να πω τα ακόλουθα:

Μεγάλωσα το παιδί μου από την τρυφερή ηλικία των 6 ετών μόνος μου με στερήσεις και θυσίες. Αυτό δεν αναιρείται από το γεγονός ότι όταν το παιδί μου μεγάλωσε, ανεξαρτητοποιήθηκε όπως είναι φυσιολογικό και κάνουν τα περισσότερα παιδιά. Από τότε που έφυγε από το σπίτι συζούσε με τον δολοφόνο της. Είχα καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με την κόρη μου και την συναντούσα πολύ συχνά.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι αντί να κάνουν τέτοιες δηλώσεις, θα έπρεπε να αλλάξουν επώνυμο ή να κρύβουν τη συγγένεια. Πως είναι δυνατόν το παιδί μου να είχε σαν οικογένεια τη δική αφού ήταν χωρισμένοι;

Αν αυτά που ισχυρίστηκε περί αμβλώσεως της κόρης μου ισχύει, τότε γιατί δεν το έγραψε στην επιστολή του; Ντράπηκε και η ντροπή. Δεν την αφήνουν να ησυχάσει ούτε τώρα που τη σκότωσε ο δικός του άνθρωπος».

Η κατάσταση της υγείας του 39χρονου

Ο 39χρονος παραμένει, από την Τετάρτη 10 Απριλίου στο «Τζάνειο» νοσοκομείο, όπου φρουρείται όλο το 24ωρο από 12 άτομα ενώ είναι υγιέστατος. Μάλιστα τον διακατέχει μια υπερκινητικότητα από το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου, όμως είναι σιωπηλός και δεν συνεργάζεται με το προσωπικό του νοσοκομείου.

Πλέον, οι φρουροί βρίσκονται συνεχώς έξω από το δωμάτιο του 39χρονου και παρακολουθούν την κάθε του κίνηση από το μεγάλο παράθυρο που υπάρχει στο θάλαμο. Κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει εκτός από τους γιατρούς κι τους νοσηλευτές που έχουν βάρδια.

Ο 39χρονος θέλει να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού για να μπορέσει να τον επισκεφθεί η μητέρα του. Το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, όμως αρνήθηκε την είσοδο στον 39χρονο επειδή δεν υπήρχε ο κατάλληλος χώρος για να παραμείνει μόνος και επειδή υπάρχουν φόβοι για επεισόδια σε βάρος του, από άλλους κρατούμενους. Παρ’όλα αυτά όλα δείχνουν όχι μόνο πως δεν θα μεταφερθεί στην απομόνωση αλλά και πως θα συμβιώνει με περισσότερους συγκρατούμενους για να φρουρείται περισσότερο.

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.