ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τέμπη: Η Μαρία Καρυστιανού απαντά στην Γεωργία Αδειλίνη – «Υπήρχαν μάρτυρες στη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου»
Τέμπη: Η Μαρία Καρυστιανού απαντά στην Γεωργία Αδειλίνη – «Υπήρχαν μάρτυρες στη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου»
(Φώτο : naftemporiki.gr)
10 Απρ
0
Σχόλια

Τέμπη: Η Μαρία Καρυστιανού απαντά στην Γεωργία Αδειλίνη – «Υπήρχαν μάρτυρες στη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου»

Η Μαρία Καρυστιανού μιλώντας στο Open, απάντησε στα όσα είπε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη στο φόρουμ των Δελφών, πως ποτέ δεν παρέπεμψε συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη για παρηγοριά στην Εκκλησία.

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Καρυστιανού στην συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου υπήρχαν και άλλοι μάρτυρες και ότι δεν ήταν μόνη της.

Επίσης τόνισε πως «όχι δεν τα έχουμε χάσει, η αντιληπτική μας ικανότητα είναι εξαιρετική και αντιλαμβανόμαστε περισσότερα από όσα νομίζει η κυρία Αδειλίνη.Λυπάμαι που την ακούω να λέει αυτά τα πράγματα. Θα ήθελα να τη δω να απαντά και στα τελευταία γεγονότα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη μονταζιέρα, τον ανακριτή και να μας απαντήσει για ποιο λόγο πρέπει εμείς να ψάχνουμε σήμερα για υπολείμματα των νεκρών μας αντί να έχει γίνει σωστά η έρευνα σε πρώτο χρόνο».

Γεωργία Αδειλίνη για τα Τέμπη: Δεν παρέπεμψα συγγενείς θυμάτων για παρηγοριά στην εκκλησία

Νωρίτερα η κ.Αδειλίνη από το Φόρουμ των Δελφών είχε διαψεύσει τα όσα υποστηρίζουν η κυρία Μαρία Καρυστιανού και οι υπόλοιποι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών:

«Ο λόγος που μέχρι στιγμής δεν τοποθετήθηκα είναι από σεβασμό στα νεκρά παιδιά, στα θύματα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι αντί να διαβεβαιώσω οιοσδήποτε συγγενή προσέφυγε σε μένα για να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε, τον παρέπεμψα για παρηγοριά στην Εκκλησία. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι συμπεριφέρθηκα με αυτόν τον κυνισμό που μου αποδίδεται.

Θα ήταν απάνθρωπο και για όσους με γνωρίζουν δεν μου ταιριάζει. Αψευδής μάρτυς είναι η παραγγελία στην Εισαγγελία Λάρισας που λέω ότι πρέπει να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των συγγενών. Δεν είμαι απέναντι τους, αντίθετα είμαι μαζί τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.