ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Νικόλας Κοντοκώστας: Ο 17χρονος που κέρδισε το χάλκινο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Brazilian Ζίου Ζίτσου
Νικόλας Κοντοκώστας: Ο 17χρονος που κέρδισε το χάλκινο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Brazilian Ζίου Ζίτσου
(Φώτο : gazzetta.gr)
10 Απρ
0
Σχόλια

Νικόλας Κοντοκώστας: Ο 17χρονος που κέρδισε το χάλκινο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Brazilian Ζίου Ζίτσου

Στο πλαίσιο του Πανερωπαϊκού Πρωταθλήματος Ζίου Ζίτσου που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Πιτέστι της Ρουμανίας, ο αθλητής του Hermes club Νικόλας Κοντοκώστας συνεπής στο ραντεβού του με το βάθρο, μετά την κατάτηση της 2 ης θέσης το 2022 και της 1 ης θέσης το 2023, κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία των 62 κιλών, κάτω των 21 ετών, στο στυλ, όπου συμμετείχε πρώτη φορά όντας ο νεότερος ηλικιακά.

Η συμμετοχή του Νικόλα σε αυτή την αγωνιστική εκδήλωση αποτελεί μια νέα επιτυχία στην πορεία του, καθώς αναδεικνύει το ταλέντο και την αφοσίωσή του στο Brazilian Ζίου Ζίτσου.

Αγάπησε το συγκεκριμένο είδος πολεμικής τέχνης και από τότε συλλέγει μετάλλια και διακρίσεις σε κάθε συμμετοχή του σε αγώνες κάνοντας υπερήφανη την οικογένειά του, τον αθλητικό του σύλλογο αλλά και όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Νικόλας Κοντοκώστας ξεχώρισε με 3 νίκες και 1 ήττα, αποδεικνύοντας την απρόσκοπτη πορεία του στον αγώνισμα.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 18 αθλητές από 11 χώρες, καθιστώντας τον ανταγωνισμό ακόμη πιο απαιτητικό. Αυτή η επίδοση αναδεικνύει τον Νικόλα Κοντοκώστα ως έναν από τους πιο ταλαντούχους νέους αθλητές στον τομέα του Ζίου Ζίτσου στην Ευρώπη και δείχνει την καλή προοπτική για μελλοντικές διακρίσεις του νέου αθλητή.

 

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.