ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Άγιοι Ανάργυροι: Τα πρώτα στοιχεία από το πόρισμα για τη δολοφονία της 28χρονης
Άγιοι Ανάργυροι: Τα πρώτα στοιχεία από το πόρισμα για τη δολοφονία της 28χρονης
(Φώτο : newsit.gr)
09 Απρ
0
Σχόλια

Άγιοι Ανάργυροι: Τα πρώτα στοιχεία από το πόρισμα για τη δολοφονία της 28χρονης

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, από την προκαταρκτική έρευνα των αξιωματικών της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας, προκύπτουν σε αρχικό στάδιο ενδείξεις και για το αδίκημα της παράλειψης που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, στους Αγίους Αναργύρους

Διαφαίνονται οι πρώτες ενδείξεις για παραλείψεις και ολιγωρίες από την αξιωματικό υπηρεσίας και από τον υπό απόταξη σκοπό.

Για την επόπτρια, την οδηγό της αξιωματικού αλλά και τον τηλεφωνητή του κέντρου Άμεσης Δράσης για την ώρα φαίνεται να προκύπτει το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος αλλά δεν αποκλείεται στις κατηγορίες να προστεθεί το αδίκημα της παράληψης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων που απομακρύνθηκε από τη θέση του, φαίνεται να μην έχει άμεση ευθύνη καθώς ενημερώθηκε για το περιστατικό αμέσως μετά τον θάνατο της κοπέλας.

Τα στελέχη διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων πήραν κατάθεση από τον φίλο της Κυριακής, που ήταν μαζί της όταν έγινε το δολοφονικό χτύπημα και από τα όσα είπε, προκύπτουν σαφείς ενδείξεις απραξίας από τον σκοπό του τμήματος ο οποίος περιγράφεται πως δεν ενήργησε σε καμία χρονική φάση για να αποσοβήσει τη θανατηφόρα επίθεση.

Ο σκοπός φέρεται να έμεινε αδρανής και να μη βγήκε καν από το φυλάκιο. Αυτό έγινε μόνο όταν η κοπέλα έπεσε νεκρή μπροστά του, παρά το γεγονός ότι εκλιπαρούσε για βοήθεια τόσο εκείνη όσο και από ο συνοδός της.

 

 

 

Πηγή : newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.