ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Άγιοι Ανάργυροι: «Ποιος τρελός κάνει κακό στον εαυτό του εσκεμμένα;» λέει ο πατέρας της Κυριακής για την απόπειρα αυτοκτονίας του 39χρονου
Άγιοι Ανάργυροι: «Ποιος τρελός κάνει κακό στον εαυτό του εσκεμμένα;» λέει ο πατέρας της Κυριακής για την απόπειρα αυτοκτονίας του 39χρονου
(Φώτο : newsbomb.gr)
07 Απρ
0
Σχόλια

Άγιοι Ανάργυροι: «Ποιος τρελός κάνει κακό στον εαυτό του εσκεμμένα;» λέει ο πατέρας της Κυριακής για την απόπειρα αυτοκτονίας του 39χρονου

Ο πατέρας της άτυχης Κυριακής, η οποία δολοφονήθηκε το βράδυ της 1ης Απριλίου έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, αμφισβητεί ότι ο δράστης αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του, εξαιτίας ψυχολογικων προβλήματων.

«Ποιος τρελός κάνει κακό στον εαυτό του εσκεμμένα; Κανένας. Ο λογικός που έχει σώας τας φρένας, γνωρίζοντας την καταστροφή και την απώλεια που έχει κάνει, θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό του».

«Κινδυνεύουν ακόμα και οι φρουροί»

Και τονίζει «με αυτό το πανούργο το μυαλό που έχει αυτός ο άνθρωπος, μπορεί και να αρπάξει πιστόλι και να σκοτώσει και κάποιον άλλον άνθρωπο. Έχει άλλον σκοπό. Κινδυνεύουν ακόμα και οι φρουροί που είναι δίπλα του. Είναι ένα 1.60 στο ύψος, 50 κιλά, δεν του το ‘χεις αλλά το μυαλό του είναι πανούργο».

Ο τραγικός πατέρας μιλώντας στο newsit.gr, αναφερόμενος στο παρελθόν και την ζωή που έκανε η κόρη του δίπλα στον 39χρονο δράστη αναφέρει «έπαιρνε το κινητό της κόρης μου και απαντούσε εκείνος στα μηνύματα που της στέλναμε. Η κόρη μου εξαφανιζόταν μία εβδομάδα. Της έκανα πάνω από 50 κλήσεις και αναγκαστικά την έβαζε να μου μιλήσει στο τηλέφωνο και μου έλεγε “έλα ρε μπαμπά είχα δουλειά”. Αν δεν μου σήκωνε το τηλέφωνο θα πήγαινα από το σπίτι να τη δω. Και της έλεγε πρέπει να μιλήσεις να δείξεις ότι όλα είναι καλά. Η κόρη μου όταν μιλούσαμε, αργούσε να μου απαντήσει γιατί αυτός σκεφτόταν τι θα πει και της σημείωνε σε χαρτί και τα πράγματα που θα μου έλεγε. Γενικά δεν ξέρω αν έχει πει ψέματα για όλη του τη ζωή τι έχει κάνει, που έχει τελειώσει σχολείο, τι σπουδές έχει κάνει».

«Μην αφήνετε τον καθέναν να σας αγγίξει»

Μάλιστα μέσω του newsit.gr ο πατέρας της αδικοχαμένης 28χρονης απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, που ίσως βιώνουν ίδιες καταστάσεις με αυτές που έζησε η κόρη του στα χέρια του 39χρονου. «Όποια βάζει τον άντρα της, τη σχέση της, το αγόρι της μπροστά και τον μυθοποιεί τόσο πολύ, από πίσω κρύβεται ο άντρας της. Για να του αποδείξει ότι είναι εδώ για εκείνον, ότι τον αγαπάει και ότι θα κάνει τα πάντα για αυτόν. Την πίεζε να τα κάνει αυτά τα πράγματα». Και προσθέτει: «Αλλά δυστυχώς εγώ τώρα τα έμαθα αυτά. Τα παιδιά δεν λένε στους γονείς για τα προβλήματα στις σχέσεις τους, τα μαλώματα. Μην τολμήσετε να αφήσετε τον καθέναν να σας αγγίξει τρίχα από τα μαλλιά σας. Να φεύγετε όσο κι αν τον αγαπάτε».

Συνεχίζει λέγοντας «σήμερα είναι Κυριακή, το όνομά της. Θα βγαίναμε για καφέ όλοι μαζί, θα πηγαίναμε στο νησί να φάμε όλοι μαζι. Και τώρα; Την Τρίτη θα πηγαίναμε να πάρουμε τραπέζι για την κουζίνα. Ποια ζωή έκανε το κορίτσι μου; Πέρασε μια ζωη μέσα στο ξύλο; Και τα μαθαίνω τώρα; Τρελαίνομαι γιατί το κοριτσάκι μου δεν μου μίλησε γιατί με αγαπούσε γιατί δεν ήθελε να με στενοχώρησει. “Νιώθω γαλήνη” είπε στην τελευταία της ανάρτηση, μακάρι να είναι έτσι, τουλάχιστον τώρα, για το κοριτσάκι μου. Είδα στην τηλεόραση τον πατέρα της Τοπαλούδη, τον συγχαίρω αλλά εγώ δεν μπορώ να κάνω αυτό που κάνει αυτός ο άνθρωπος».

Όσον αφορά στις ευθύνες που έχουν οι αξιωματικοί του αστυνομικού τμήματος αγίων Αναργύρων, ο πατέρας της 28χρονης επισημαίνει ότι «δεν μου φταίει κανένας άλλος, εκτός από αυτόν τον άνθρωπο που πήρε το κορίτσι μου. Και αυτή η 22χρονη είχε μπει στην αστυνομία με το σκεπτικό των γονιών ότι να έχει μόνιμη και σίγουρη δουλειά. Όλο λένε ποιος κλώτσησε το μαχαίρι; Αφού ακούγεται στην τηλεφωνική συνδιάλεξη και λέει “πάρτε του το μαχαίρι”. Δεν ακούγονται ούτε η 60χρονη, ούτε ο φύλακας, παραμόνο η 22χρόνη που έκλαιγε”» καταλήγει μιλώντας στο newsit.gr ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της μπροστά από το αστυνομικό τμήμα αγίων Αναργύρων.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.