ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κατερινόπουλος: «Τo παραμύθι ότι δεν υπάρχει προσωπικό στην ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να τελειώνει»
Κατερινόπουλος: «Τo παραμύθι ότι δεν υπάρχει προσωπικό στην ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να τελειώνει»
(Φωτο: newsit.gr)
05 Απρ
0
Σχόλια

Κατερινόπουλος: «Τo παραμύθι ότι δεν υπάρχει προσωπικό στην ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να τελειώνει»

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Αθανάσιος Κατερινόπουλος, μίλησε στο Mega για τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου από τον 39χρονο σύντροφό της.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε την δολοφονία αλλά και τα λάθη που έγιναν στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Δεν υπάρχουν λόγια να πούμε, σημασία έχει ότι ένα νέο κορίτσι χάθηκε άδικα», ανέφερε αρχικά.

«Αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά το μπάχαλο που κυριαρχεί στην ΕΛ.ΑΣ κι όπως έχω πει είναι θέμα χρόνου να δούμε και καταλήψεις αστυνομικών τμημάτων από κακοποιούς. Τώρα, εάν τους μετέθεσαν (τους αστυνομικούς) ή προσπαθούν να τους αποδοθούν ευθύνες προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Κάθε φορά διατάσσεται μια ΕΔΕ και κάθε φορά έχουμε μετακινήσεις».

«Αλλά, κάποιοι βασικοί υπεύθυνοι για την λειτουργία του ΑΤ είναι πάντα στο απυρόβλητο. Λυπάμαι που το λέω θα δούμε κι άλλα λάθη. To παραμύθι ότι δεν υπάρχει προσωπικό στην Αστυνομία πρέπει να τελειώνει».

«Ποιος αποφάσισε να είναι στο Σώμα ενώ θα πρέπει να είναι σπίτι του;» και «ποιος έδωσε το δικαίωμα ένα πιτσιρίκι 22 ετών να έχει την θέση Αξιωματικού Υπηρεσίας;», είναι κάποιες από τις ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν σύμφωνα με τον ταξίαρχο εν αποστρατεία.

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.