ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Νικητής ο Αχιλλέας Καραπιπέρης με τον προκλητικό Ούγγρο! (βίντεο)
Νικητής ο Αχιλλέας Καραπιπέρης με τον προκλητικό Ούγγρο! (βίντεο)
(Φώτο : ufight.gr)
01 Απρ
0
Σχόλια

Νικητής ο Αχιλλέας Καραπιπέρης με τον προκλητικό Ούγγρο! (βίντεο)

Κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ο Αχιλλέας Καραπιπέρης βγήκε νικητής από το κλουβί του ‘Vendetta Fight Nights 38’.

Ο μαχητής του Νίκου Κρητικού βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και κατάφερε να κερδίσει δίκαια με μικρή διαφορά τον Ούγγρο αντίπαλό του, David Kinhefner.

Ο Καραπιπέρης για μία ακόμα φορά βασίστηκε στα εξαιρετικά του χαμηλά λακτίσματα και την πολύ καλή αίσθηση στην πυγμαχία του.

Έκανε ένα επιθετικό και πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι από τον αντίπαλό του και δίκαια επικράτησε.

O Kinhefner είχε και αυτός τις καλές στιγμές του μέσα στο ματς με τις γροθιές του κυρίως, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να βγάλει τον τσαμπουκά που επέδειξε κατά το staredown, όταν και κόλλησε πάνω στα μούτρα του Καραπιπέρη.

Ο Έλληνας κικμπόξερ του έκοψε αυτή την φόρα μέσα στο ρινγκ, τον έπαιξε σκληρά, τον πόνεσε και σίγουρα κέρδισε τον σεβασμό του.

Οι δυο τους έδωσαν στο τέλος μια αγκαλιά. Η επικράτηση πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον Καραπιπέρη που ήθελε πολύ αυτή την νίκη και την πήρε μέσα στην Αυστρία.

Ο αγώνας κλείστηκε από τον Γιώργο Περγιάλη.

Το ματς μεταδόθηκε σε live streaming στο Instagram του uprime.gr και θα το δείτε σε λίγη ώρα ανεβασμένο στο κανάλι του ufight.gr στο YouTube.

 

 

 

Πηγή : ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.