ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τένις: Νικηφόρα πρεμιέρα για την Γραμματικοπούλου στην Γαλλία
Τένις: Νικηφόρα πρεμιέρα για την Γραμματικοπούλου στην Γαλλία
(Φώτο : gazzetta.gr)
27 Μαρ
0
Σχόλια

Τένις: Νικηφόρα πρεμιέρα για την Γραμματικοπούλου στην Γαλλία

Στη φάση των “16” του ITF Pro τουρνουά των 75.000 δολαρίων στην Γαλλία προκρίθηκε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, πετυχαίνοντας νίκη – ανατροπή με 4-6, 7-6(2), 7-5 επί της Ολίβια Γκαντέτσκι.

Νικηφόρα πρεμιέρα πραγματοποίησε η Ελληνίδα τενίστρια στο γαλλικό τουρνουά, όπου μετά από δύο ώρες και 13 λεπτά στο Court 2 πήρε το εισιτήριο για την φάση των “16”. Πολύ καλή απόδοση από την Γραμματικοπούλου, η οποία ρίσκαρε αρκετά, γεγονός που επιβεβαιώνουν οι αριθμοί της, καθώς είχε οκτώ άσους και 11 διπλά λάθη με 61% στο σερβίς της.

Πρεμιέρα με νίκη έκανε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο ITF Pro τουρνουά των 75.000 δολαρίων στη Γαλλία, και μάλιστα με ανατροπή! Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της 21χρονης Αυστραλής, Ολίβια Γκαντέτσκι, με 4-6, 7-6(2), 7-5, και πέρασε στις “16”.

Στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης η Βαλεντίνη θ’ αντιμετωπίσει είτε την 23χρονη Γαλλίδα, Μάργκο Ρουβρουά, είτε την 18χρονη Ρωσίδα qualifier, Έλενα Πριντάνκινα.

 

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.